TRADICIJE SU TU DA SE RUŠE Barać blista posle velike pobede nad Zvezdom u Areni

23:05 | 25-03-2024

Košarka 0

Trener Mege bio je veoma ponosan na svoje igrače nakon velike utakmice

Marko Barać
Printscreen You Tube

Košarkaši Mege uspeli su da savladaju Crvenu zvezdu u meču 24. kola ABA lige rezultatom 89:83, a nakon utakmice za medije je pričao trener Mege Marko Barać. 

Istakao je koliko je ponosan na svoje igrače i šta im je pričao u svlačionici nakon utakmice. 

- Mi smo u prvoj utakmici u Hali sportova protiv Zvezde, odigrali dobro skoro 40 minuta i na kraju je moglo da ode na obe strane. Na žalost oni su bili bolji na kraju. Mi smo tada osetili da možemo i tako smo se spremali za ovu utakmicu. Otvorili smo utakmicu izvanredno, napadački pametno, defanzivno odgovorno i prva četvrtina se završila kako smo želeli. Međutim, u drugoj četvrtini nošeni preteranim samopouzdanjem pokušali smo da budemo veći majstori od majstora preko puta i napravili smo gluposti koje su dozvolile Zvezdi da preokrene. Reakcija mog tima je bila izvanredna. Nivo borbe sa ovakvom rotacijom večeras, sa Malovecom koji je rano napravio pet faulova ostali smo bez igrača u spoljnoj liniji. Međutim, oni koji su bili na terenu su ovo izneli neverovatno i sad sam im rekao u svlačionici da sam puno pričao ovih dana i da sve što kažem sada može pokvariti ovo što su oni uradili danas - izjavio je Barać. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

VELIKA SENZACIJA Mega šokirala Zvezdu i slavila u "Areni"

Kada mu je novinarka skrenula pažnju na istorijski rezultat, kako je Mega ostvarila prvu pobedu u ABA ligi protiv Zvezde nasmejao se, ali ostao je skroman izjavom. 

- Sad znam, hvala na informaciji. Nemam neki poseban osećaj što se toga tiče. Istoriju bih prepustio onima koji se time bave. Tradicije su tu da se ruše. Ja sam ponožsan na moj tim, ova pobedica je posledica dobre igre mojih igrača i sve ostalo može biti zanimljivost - rekao je Barać.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading