ŠTA JE SA PANTEROM? "Kevinu ne odgovara uloga u Partizanu"

11:06 | 26-03-2024

Košarka 0

Vladimir Micov je govorio i o Partizanu...

Kevin Panter
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

- Ono što sam video, poredeći sa prošlom sezonom, ta konstantnost je veliki problem. Očigledan je minus što nemaju čistog plejmejkera, ali opet to su dobri igrači i ne slažem se ocenom da je ono bio 'sticaj okolnosti' sa Real Madridom (poraz u plej-ofu nakon 2:0 u seriji posle tuče u Madridu, prim. aut.) - rekao je Micov u emisiji "U obruču" kod Edina Avdića i Nenada Kostića.

Nastavio je u istom ritmu.

- Ono što sam video, poredeći sa prošlom sezonom, ta konstantnost je veliki problem. Očigledan je minus što nemaju čistog plejmejkera, ali opet to su dobri igrači i ne slažem se ocenom da je ono bio 'sticaj okolnosti' sa Real Madridom (poraz u plej-ofu nakon 2:0 u seriji posle tuče u Madridu, prim. aut.).

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Micov se osvrnuo i na Pantera.

-  Kevin Panter? Šta da mu zameriš... Ne krije se, nekad uđe, nekad ne uđe. Ima malo drugačiju ulogu u Partizanu za koju ja lično mislim da mu ne leži. Trebalo bi da se drži svoje igre. Ovo što se traži da igra 'pik en rol' ga troši, nije takav igrač, nema prava rešenja, samo mora da se nađe uloga i bolje je kad više šutira

Nekadašnji srpski košarkaš dobro poznaje Pantera, sa kojim je igrao u Olimpiji iz Milana, a tada je sa njima u timu bio i Zek Ledej koga Micov veoma poštuje.

- Ledej i Panter su uhvatili kontinuitet u Partizanu, a ako to radiš ne možeš da ostaviš traga. Ledej je pre stalno menjao klubove. Pokazao se sada, ima veliku minutažu i ima malo problema ako čuva brže četvorke, ali kada šutne, odigra leđima, ima dobru energiju. Naravno, ima oscilacija i kod njega. Opet, nerealno je da se igraju sezone bez greške. Dve utakmice odigraš na Balkanu i na meti si - dodao je Micov.

Komentari(0)

Loading