HITNO, HITNO Poznate nove informacije o Zeku Ledeju

21:14 | 27-03-2024

Košarka 0

Konačno razjašnjen status Amerikanca...

Zek Ledej
Marko Metlaš

Prvobitno je trebalo Zek Ledej da doputuje u Beograd još u ponedeljak uveče i da se u utorak ujutru stavi na raspolaganje Željku Obradoviću, međutim - nije. Ipak, poznate su nove informacije oko Amerikanca.

Istakao je danas trener crno-belih da Ledej još uvek nije stigao u Beograd mada se i to u međuvremenu promenilo, javlja Sport klub.

Snažni krilni centar je večeras konačno doputovao u srpsku prestonicu iz Dalasa gde je imao smrtni slučaj u porodici i sve propratno što ide uz to.

Dodatno, Ledejev preminuli otac je bio vojno lice, a u Americi se oni sahranjuju po posebnom protokolu koji se i odužio.

U svakom slučaju, naturalizovani reprezentativac Azerbejdžana je stigao, ali je jako teško očekivati da će igrati sutrašnji duel Evrolige sa Olimpijakosom.

Prosto, Ledej nije trenirao dve sedmice sa ekipom. Propustio je duele sa Baskonijom i Real Madridom u Evroligi kao i okršaje sa FMP-om i Studentskim centrom u ABA ligi.

Sve će zavisiti od Željka Obradovića i njegove procene, ali se čini da bi Ledeja u opremi Partizana mogli da gledamo tek za vikend na gostovanju Budućnosti u Morači. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading