ŠTA TREBA PARTIZANU ZA TOP 10? Crno-beli ne zavise sami od sebe, ali imaju jednu OGROMNU PREDNOST

10:46 | 28-03-2024

Košarka 0

Bitno je...

KK Partizan
Alo/ Marko Metlaš

Košarkaši Partizana suočavaju se sa ključnim duelom u četvrtak, kada će u rasprodatoj "Areni" igrati protiv Olimpijakosa u okviru 32. kola Evrolige.

Za crno-bele, ovo će biti prilika da se približe cilju - plej-inu za doigravanje. Dok njihov zadatak zavisi od njihovih rezultata, drugi ishodi u ovom kolu mogli bi dodatno uticati na borbu za plasman.

Partizanu je najviši mogući domet u ligaškom delu sezone deveto mesto, što bi im obezbedilo domaći teren u prvoj plej-in utakmici. Da bi se to ostvarilo, potrebno je da Baskonija doživljava poraze.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

PARTIZANE, BITI ILI NE BITI Crno-beli više nemaju vremena za gubljenje - Olimpijakos mora pasti

KK Partizan Alo/ Marko Metlaš
 

Međutim, verovatnije je da će Partizan zauzeti deseto mesto. Da bi se to desilo, moraju pobeđivati. Trenutno su bliži desetom mestu, što znači da bi išli na noge Baskoniji. Ukoliko zauzmu deseto mesto, ekipi Željka Obradovića trebaće dve pobede na gostovanjima kako bi se plasirali na osmo mesto i susreli se sa Real Madridom u četvrtfinalu.

Kada se meč Partizana i Olimpijakosa bude igrao, u isto vreme će biti u toku još dva ključna susreta za rasplet evroligaške sezone Partizana. Žalgiris i Milano igraju od 19 časova, a Bajern i Barselona, kao i Baskonija i Efes, od 20:30. Ključno za Partizan je da ima bolji međusobni skor sa svim glavnim konkurentima, osim sa Bajernom.

Uprkos izazovima, navijači Partizana će podržati svoj tim, kako na terenu, tako i van njega. Dok se sezona približava kraju, svaki meč postaje bitan, a za navijače crno-belih će i ovo veče biti ispunjeno iščekivanjem i nadom za uspehom njihovog tima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading