ZVEZDA NIJE USPELA, MANRESA JESTE Šokantan poraz Reala usred Madrida

16:46 | 31-03-2024

Košarka 0

Malo ko je očekivao ovakav rezultat...

Real
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Košarkaši Real Madrida ugostili su u 27. kolu ACB lige ekipu Manrese, ali nisu uspeli da opravdaju epitet favorita i prednost domaćeg terena, pa su poraženi rezultatom 72:83.

Real je vodio u ovom meču samo prvih devet minuta utakmice, da bi kasnije prednost preuzela Manresa i ne ispuštala je do kraja utakmice. Real se u poslednjoj četvrtini približio, ali nisu smogli snage da naprave preokret.

Neverovatno deluje podatak da je Real na ovaj meč izašao u gotovo kompletnom sastavu i da nisu uspeli da ispariraju raspoloženom protivniku. Vinsent Poirije je postigao 19 poena uz devet skokova, a Dek i Jabusele su ubacili po 12 poena. 

COPY PARTIZAN - PASTE ZVEZDA Crveno-belima malo i plus 16, Real pokazao zašto je šampion Evrope, Hanga - tragičar

Manresa je bila predvođena Branku Badiom sa 20 poena, a Devin Robinson je dodao 16 poena i pet skokova, dok je Martinas Gaben ubacio 10 poena.

Sedam kola pre kraja regularnog dela sezone Real ima samo jednu pobedu vipe od drugoplasirane Unikahe, odnosno šest pobeda više od trećeplasirane Barselone. Manresa je ovom pobedom ušla u plej-of zonu i ima skor 16 pobeda i 11 poraza.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading