"TO SAM NAUČIO KAD SAM BIO KONOBAR" Dončićeva izjava nakon neverovatnog koša nasmejala sve u NBA (VIDEO)

08:25 | 01-04-2024

Košarka 0

Ovo može samo on.

Dončić
AP Photo/Mike Stewart

Luka Dončić nastavlja da oduševljava svojim igrama ove sezone, pa više nije iznenađenje kada postiže ogroman broj poena.

U pobedi Dalasa nad Hjustonom (125:107) u "teksaškom" derbiju, Dončić je bio neverovatan, ubacivši 47 poena uz 12 skokova i sedam asistencija. Posebno je impresivno što je postigao devet trojki, pokazujući dominaciju na terenu.

Već u prvoj četvrtini, Dončić je pokazao svoju snagu, postigavši 22 poena i uhvativši osam skokova. Do poluvremena je nadmašio svoj prosečni učinak za ovu sezonu od 33,3 poena.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

OVO JE VAŽNIJE OD SVAKOG KOŠA Nikola Jokić je ljudina: Ono što je uradio za ovu devojčicu, ostavilo je sve bez reči (VIDEO)

U trećoj četvrtini, izveo je potez koji je ostavio sve u čudu - flouter sa gotovo linije za tri poena, izgledao je kao da to radi sa lakoćom, kao da je to učinio već bezbroj puta.

"Nisam iznenađen, kao mali sam radio kao konobar, tako da sam naviknut na ovakve stvari", rekao je nasmejani Dončić posle utakmice.

Njegove impresivne partije povećavaju šanse za osvajanje MVP nagrade, iako se i Nikola Jokić nije dao da ga pretekne, postigavši novi fantastičan tripl-dabl učinak za Denver.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading