CELA AMERIKA OSULA PALJBU PO KUKOČU Hrvat na tapetu zbog izjave oko Jokića - podigao je sve na noge

14:54 | 01-04-2024

Košarka 0

Nije mu ovo trebalo.

ata
ATA Images

Tonijeva izjava da Nikola Jokić nije najbolji košarkaš sa ovih prostora koji je zaigrao u NBA ligi izazvala je veliku pažnju, kako među igračima, tako i među navijačima. Međutim, malo je bilo onih koji su se složili sa ovom tvrdnjom legendarnog Hrvata.

Kada je upitan da li smatra da je Jokić najbolji, Kukoč je odgovorio da bi to možda mogao biti.

- Možda će biti, ali još nije. Jokić, uprkos statistici, nije na poziciji centra na nivou Dina Rađe ili Vlade Divca. Divac je pre 30 godina iznenadio Ameriku načinom vođenja lopte sa svojom visinom. Rađa je mogao da uhvati loptu pod svojim košem i stigne da pogodi na drugoj strani.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ova izjava pokrenula je žustru raspravu, a prvi su se oglasili sami košarkaši.

Dejvid Logan: Prestigao ih je on odavno, mani se trave.

Ostin Rivers: Okej, Toni.

Markus Vilijams: Komentar je sponzorisan Rancom (vrsta marihuane).

I navijači su izneli svoje mišljenje. Jedan od njih je tvrdio da je Nikola Jokić bolji čak i od Rađe i Divca zajedno, dok su drugi naglasili njegove MVP nagrade i diskutovali o tome kako starija generacija teško prihvata bolju igru mlađih igrača... Ukratko, svi su bili na strani Jokića.

- Džordan ga je nosio za sobom do titula, a tip misli da ima pravo da brblja; Zašto stara generacija toliko mrzi novu? Prihvatite da te stvari ne možete da uporedite; Da, osim titula i MVP nagrada za regularnu sezonu i finale, Jokić ni po čemu nije bolji od dva prosečna centra - neka su od mišljenja navijača.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading