POMIRILI SU SE Zbog nje Luka Dončić ne igra za Srbiju, oprostio joj je veliku aferu sa Piksijem (FOTO)

11:50 | 03-04-2024

Košarka 0

Majka Luke Dončića, Mirjan Potrebin našla se u centru pažnje...

epa
EPA-EFE/ADAM DAVIS SHUTTERSTOCK OUT SHUTTERSTOCK OUT

Posle dugo vremena, majka Luke Dončića podelila je na Instagramu fotografiju sa meča svog sina. Slovenačka manekenka Mirjam Poterbin (50) gledala je meč u Hjustonu, a američki mediji su odmah procenili da je to dokaz da je došlo do njihovog pomirenja nakon neprijatne situacije u poslednje dve godine prenosi "Mondo".

Do problema je došlo zbog poslovno-porodičnih razloga, odnosno zbog velike afere Mirjam Poterbin i njenog tadašnjeg dečka biznismena Bojana Požega Piksija. Njih dvoje su bili u ljubavnoj vezi i Mirjam Poterbin je njemu prenela deo upravljačkih prava na upravljanje brendom Luke Dončića, nakon čega je košarkaš pokrenuo tužbu.

"KASNO SU SHVATILI" Luka Dončić još jednom opasno udario na Divca

Kao što je poznato, Dončić je zbog oca Saše Dončića mogao da igra i za Srbiju, ali je na kraju izabrao Sloveniju pošto je bio bliskiji sa majkom i rođen je u Ljubljani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirjampoterbin

- Nismo uspeli da ga nagovorimo. Pokušao sam, ali je majčina strana presudila. Mirjam je Slovenka, Saša je Srbin. Dete je odraslo u Sloveniji i mi ništa nismo mogli da uradimo - ispričao je bivši selektor Srbije Saša Đorđević u jednom od ranijih intervjua.

Nakon što je Dončić povukao tužbu protiv majke, zbog njenog tadašnjeg partnera, čeka ga potpis najvećeg ugovora u istoriji NBA lige koji će morati da sačeka ipak još dve godine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading