"U KOJOJ JE LABARATORIJI NAPRAVLJEN?" Zvezda NBA lige surovo iskrena o novom superstaru

20:45 | 04-04-2024

Košarka 0

Ima istine.

Viktor Vembanjama
EPA-EFE/ADAM DAVIS SHUTTERSTOCK OUT SHUTTERSTOCK OUT

Košarkaš Golden Stejta, Drejmond Grin, izneo je mišljenje da bi Francuz Viktor Vembanjama trebalo da bude priznat kao najbolji defanzivac lige.

Do nedavno, Grin nije delio isto mišljenje, ali nakon direktnog susreta sa ovim francuskim košarkašem, osetio je na svojoj koži koliko je teško igrati protiv njega, posebno zbog njegove visine i talenta.

"Znam da sam nedavno rekao da Vembi ne bi trebalo da bude defanzivac godine, ali sam slagao, Vembi bi morao da bude najbolji defanzivac sezone jer je neverovatan u odbrani", rekao je Grin, i sam nekada nagrađivan za defanzivni doprinos.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

JOKIĆ JE NAJGORI MVP U POSLEDNJIH 40 GODINA NBA legenda žestoko udarila na Srbina

"Način na koji doprinosi igri u odbrani, bilo da je na igraču koji ima loptu ili je dalje od lopte, je neverovatan. Svakom igraču je problem", dodao je najbolji defanzivac lige iz 2017. godine.

Nedavno je Vembanjama odigrao izvanredan meč protiv samih Voriorsa, postigavši 31 poen, 5 asistencija, 4 krađe i čak tri blokade. Takva impresivna igra ostavila je dubok utisak na Grina i mnoge druge igrače.

"Kada vidite igrače da napadaju obruč i možda imaju priliku za polaganje, a onda se okrenu... Zaista je problem uopšte postići takve poene, čak i kada je Vembi iza vas, sama ta činjenica vam otežava put. Krenete na polaganje, a onda vidite Vembija i odustanete. Ne znam u kojoj je laboratoriji napravljen ali moraću da napravim sina u toj laboratoriji jer taj momak je neverovatan".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading