NIJE MOGLO BOLJE PO JOKIĆA Sve se Denveru poklopilo kako treba - Nagetsi imaju autoput ka vrhu!

07:13 | 06-04-2024

Košarka 0

Dobro sve ovo izgleda.

jokic
AP Photo/LM Otero

Denver i Minesota su izjednačeni na vrhu NBA lige nakon poraza Vulvsa od Finiksa. S druge strane, Indijana je zabeležila važnu pobedu nad Oklahomom rezultatom 126:112.

Indijana je dominirala protiv Oklahome, a Siakam je prednjačio sa 21 poenom i pet skokova. Sa druge strane, Dort je bio najefikasniji u redovima Tandera sa 22 poena.

Odsustvo povređenog Gildžus-Aleksandera osetilo se u timu Oklahome, što im je otežalo meč i na kraju su morali da priznaju poraz, gubeći tako vodeću poziciju u borbi za prvo mesto na Zapadu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Trenutno, Minesota i Denver dele prvo mesto sa skorom 53-24, dok su Vulvsi zabeležili 52 pobede i 25 poraza. Minesota je propustila priliku da se odvoji na vrhu tabele, gubeći od Finiksa sa 97:87.

U timu Minesote, Edvards je prednjačio sa 17 poena i osam skokova, dok je Aleksander-Voker dodao 13 poena. Na drugoj strani, u pobedničkom timu Finiksa, Buker je imao 13 asistencija i 13 poena, dok je Nurkić dominirao pod obručem sa 15 skokova i 11 poena.

Finiks je sjajno otvorio meč sa serijom od 15:0, postigavši i maksimalnu prednost od +23, a zatim je usporio tempo kako bi očuvao prednost do kraja.

Predstoji uzbudljiva završnica sezone, a Minesota se suočava sa izazovima u mečevima protiv Lejkersa, Vašingtona, Denvera, Atlante i Finiksa. Denver će se suočiti sa Atlantom, Jutom, Minesotom, Sparsima i Memfisom, dok Oklahoma igra protiv Šarlota, Sakramenta, Sparsa, Milvokija i Dalasa.

U drugim mečevima, Dalas je pobedio Golden Stejt sa 108:106, a Vašington je nadigrao Voriorse sa 32 poena od strane Irvinga. Boston je pobedio Kingse sa 101:100, a Sparsi su savladali Pelikanse uz sjajnu partiju Vembanjame. Klipersi su, nakon pobede protiv Denvera, lako savladali Jutu sa 131:102.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading