Džordan kupio vilu za 16,5 miliona dolara

06:00 | 07-04-2024

Košarka 0

Kompanija povezana s Majkl Džordanom platila je 16,5 miliona dolara za vilu u ekskluzivnoj golf zajednici na Floridi koju je osnovao legendarni golfer Džek Niklaus.

Džordan

Iako konkretan pojedinačni kupac nije javno identifikovan, South Florida Business Journal sakupio je niz informacija koji upućuju na Džordana i njegovu suprugu, kubansko-američku manekenku Ivet Prieto.

Za početak, kupac kuće od 9.100 kvadratnih metara poseduje još jednu rezidenciju u zgradi koja je ranije bila povezana s Džordanom kroz više medijskih izveštaja.

Džordanovi su takođe potpisali ugovore o izgradnji sa kompanijom koja je kupila kuću, Bull & Bear LLC. Kuću sa pet spavaćih soba i osam kupatila stavili su na tržište izvršni direktor AirWayza dr. Michael A. Murphy i njegova supruga Marla. Novo kupljeno imanje se prostire na 0,9 hektara i poslednji put je prodato za 8,3 miliona dolara 2017.

Među brojnim sadržajima su bazen i letnja kuhinja, a da ne spominjemo privatnu teretanu i luksuzno popločani deo dvorišta s TV-om, roštiljem i stolom za večeru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading