Džordan kupio vilu za 16,5 miliona dolara

06:00 | 07-04-2024

Košarka 0

Kompanija povezana s Majkl Džordanom platila je 16,5 miliona dolara za vilu u ekskluzivnoj golf zajednici na Floridi koju je osnovao legendarni golfer Džek Niklaus.

Džordan
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Iako konkretan pojedinačni kupac nije javno identifikovan, South Florida Business Journal sakupio je niz informacija koji upućuju na Džordana i njegovu suprugu, kubansko-američku manekenku Ivet Prieto.

Za početak, kupac kuće od 9.100 kvadratnih metara poseduje još jednu rezidenciju u zgradi koja je ranije bila povezana s Džordanom kroz više medijskih izveštaja.

Džordanovi su takođe potpisali ugovore o izgradnji sa kompanijom koja je kupila kuću, Bull & Bear LLC. Kuću sa pet spavaćih soba i osam kupatila stavili su na tržište izvršni direktor AirWayza dr. Michael A. Murphy i njegova supruga Marla. Novo kupljeno imanje se prostire na 0,9 hektara i poslednji put je prodato za 8,3 miliona dolara 2017.

Među brojnim sadržajima su bazen i letnja kuhinja, a da ne spominjemo privatnu teretanu i luksuzno popločani deo dvorišta s TV-om, roštiljem i stolom za večeru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading