"RAZMIŠLJAM SAMO O ZVEZDI" Šejn Larkin progovorio o prelasku u novi klub

19:26 | 06-04-2024

Košarka 0

Efes protiv Crvene zvezde ima prliku da čekira mesto u plej-inu. U slučaju suprotnog epiloga, Partizan će imati priliku da protiv Valensije uskoči na deseto mesto.

Šejn Larkin
EPA

 

Šejn Larkin će na kraju sezone postati slobodan u izboru nove sredine. Šest godina je stanovnik Istanbula i član Efesa, a možda je došlo vreme da promeni sredinu. Ali Amerikanac trenutno ne razmišlja o produženju saradnje, već na umu ima samo narednu utakmicu u Evroligi.

Efes protiv Crvene zvezde ima prliku da čekira mesto u plej-inu. U slučaju suprotnog epiloga, Partizan će imati priliku da protiv Valensije uskoči na deseto mesto.

Evroliga je prioritet, ali istovremeno turske medije zanima da li će najbolji igrač Efesa nastaviti putovanje u Istanbulu ili će izabrati novu destinaciju.

- Efes zna moja osećanja prema njima. Već dugo dajem sve ovom klubu. Ali nikad se ne zna šta će budućnost doneti, moram da se fokusiram na sledeći meč. Ovo je trenutno najvažnije. Videćemo šta će se desiti na leto kada dođe vreme. Moj pun fokus je sada na mom timu, dugujem im sve što imam - rekao je Larkin.

Glasno se priča kako bi mogao da promeni sredinu, ali ostaje zagonetan po pitanju novog ugovora – na umu mu je samo Crvena zvezda.

- Moram da ostanem fokusiran u trenutku, i to je ono što radim. Ne razmišljam ni o čemu drugom. Zato mi je sada jedino važno naša utakmica protiv Crvene zvezde sledeće nedelje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading