VALENSIJA REŠAVA PITANJE TRENERA Pred gostovanje Partizanu - Slovenac prva meta

06:30 | 07-04-2024

Košarka 0

Valensija ubrzano traži naslednika Aleksa Mumbrua.

Jaka Lakovič
EPA-EFE/Maciej Kulczynski POLAND OUT

Gostovaće Valensija u petak ekipi Partizana. Potencijalno u rezultatski nevažnoj utakmici za oba tima, ali Španci svakako ubrzano traže naslednika Aleksu Mumbruu.

Dobio je Baskijac otkaz posle sramotnog poraza od Asvela u Evroligi, a prva ideja uprave Valensije da ga zameni je trener Gran Kanarije Jaka Lakovič!

Fantastičan posao radi Slovenac sa popularnom Grankom. Osvojio je i Evrokup prošle sezone i sve ga to preporučuje za rad u Valensiji.

Ideja je da talentovani stručnjak preuzme rukovođenje ekipom naredne sezone, a do tada bi Tomas Lamas trebalo da privede ovu sezonu kraju.

Sigurno je da će on sedeti na klupi Valensije na meču sa Partizanom (petak, 20.30), dok će za dalje uprava kluba ubrzano doneti odluku. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Nikola Kalinić
Košarka

UBILI SU NAS Oglasio se Nikola Kalinić

16:40

3 maj, 2024

Košarka

Košarkaš Barselone Nikola Kalinić rekao je posle debakla u četvrtom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige i poraza od 34 razlike (58:92) da ih je Olimpijakos fizički "ubio" na terenu i istakao da ekipa sad želi da iskoristi prednost domaćeg terena za koje se borila tokom regularnog toka sezone.

Komentari(0)

Loading