NESTVARNO Dončić pao u trans zbog ljubimca navijača Partizana, ovo se ne viđa svakoga dana (VIDEO)

07:24 | 08-04-2024

Košarka 0

Košarkaši Dalasa bili su bolji od ekipe Hjustona sa 147:136, i to posle produžetka i epske drame

Dante Egzum
AP/ Dallas Mavericks

Heroj Dalas na ovom meču bio je Dante Egzum! Bivši igrač Partizana pogodio je trojku za produžetak.

Lopta je iz Egzumovih ruku došla u Dončićeve, a Luka je sjajno potom video da se Dante izolovao na 45 stepeni, dodao mu je loptu, a Australijanac je pogodio trojku kao kap za ekstazu u hali.

Fenomenalno je odigrao večeras Kajri Irving, koji je prethodno mogao da bude i tragičar, jer je baš pre pomenutih Smitovih bacanja promašio trojku za izjednačenje. Imao je sreće...

Na kraju je meč završio sa neverovatnih 48 poena, a šutirao je 12/17 za dva poena i 3/8 za tri uz 15/17 sa linije penala. Na sve to je dodao i sedam skokova uz dve asistencije.

 

 

Pratio ga je gotovo u stopu raspoloženi Luka Dončić kojem je samo jedan skok nedostajao za tripl-dabl učinak. On je danas ubacio 37 poena, uhvatio devet lopti i 12 podelio svojim saigračima, dok je imao i sedam izgubljenih.

Dante je duel završio sa 14 poena, a na sve to je dodao i devet skokova uz dve asistencije. Ipak, trojka koju je postigao svakako je nešto po čemu ćemo zapamtiti ovaj duel.

Kod Hjustona, poeni su bili prilično ravnomerno raspoređeni, pa je tako Dilon Bruks ubacio 29, Fred Van Vlit je dodao 24, dok je Džejlen Grin postigao 21.

 

Komentari(0)

Loading