BRUTALNO ISKRENI TRISTAN VUKČEVIĆ: Nije mi se svidelo u Partizanu, proveo sam dve loše godine

20:07 | 09-04-2024

Košarka 0

Igrač Vašingtona otkrio da nije bio srećan u crno-belom dresu.

Tristan Vukčević
Foto: ATA Images

Pomalo iznenađujuće je Tristan Vukčević usred sezone napustio Partizan i otisnuo se put NBA lige i Vašington Vizardsa. Otkrio je sada talentovani krilni centar i zašto je otišao iz crno-belog tabora.

Otvoreno je priznao 21-godišnji košarkaš da nije bio zadovoljan periodom koji je proveo u Partizanu.

-  Bila je to moja odluka, nije mi se sviđalo u Partizanu. Proveo sam tamo dve veoma loše godine. Kada se ukazala prilika, rekao sam: Baš me briga, platiću i to je to. Dogodilo se mnogo stvari, ne želim da ulazim previše u detalje. Ali, nisam mnogo igrao i zbog toga se nisam osećao prijatno - rekao je Vukčević za španski Mundo deportivo.

Hvali Tristan saradnju sa Željkom Obradovićem za koga priznaje da mu je mnogo pomogao.

- Mnogo mi je pomogao, uvek lepo govorim o njemu. Imao sam 18 godina kada sam došao i to što sam imao priliku da vidim košarku negde drugde mi je zaista pomoglo, mogu tako da kažem.

Počeo je Vukčević karijeru u Real Madridu, međutim zbog prevelike konkurencije je odlučio da pređe u Partizan.

- Bilo je mnogo igrača na mojoj poziciji, Trej Tompkins, Jabusele, Dek… Niuje bilo mesta i razumeo sam. Dogovorili smo se da odem u Partizan, što nije bilo loše. To je nešto što sam razumeo, nadam se da ću jednog dana ponovo igrati u Real Madridu. To je najbolji klub na svetu, svako mora da ima to iskustvo, to je nešto što nigde ne postoji. Biti tako mlad tamo je neverovatna stvar. Morate dosta da čekate na šansu, ali ako je dobijete i igrate dobro, sve postaje nevažno - zaključio je Vukčević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading