KLS TE VODI NA OLIMPIJSKE IGRE Akcija iz snova senzacije domaće košarke - svi u halu!

09:26 | 11-04-2024

Košarka 0

Ovo je sjajna prilika za sve.

epa

Košarkaški klub Čačak 94 zakoračio je na scenu nacionalne košarke sa velikim zanosom u sezoni 2023/2024. Dolaskom do mesta u završnici Kupa Radivoja Koraća i impresivnim izborom igrača i stručnog štaba, klub je dobio na prepoznatljivosti. Ovog vikenda, Čačak 94 završava sezonu u KLS-u, pred svojim vernim navijačima, okončavajući tako svoju najuspešniju godinu dosadašnjeg tridesetogodišnjeg postojanja.

Jedan od ključnih faktora u ovosezonskim uspesima bio je Marko "Malina" Marinović, koji je pružao podršku klubu kao stručni savetnik.

Marinović je poznat po svom neumornom radu i predanosti košarci, a njegova filozofija se ogleda u konstantnom napretku i posvećenosti svakom segmentu igre. Njegova uloga nije bila samo košarkaška, već i mentorska, gde je delio svoje bogato iskustvo sa mladim talentima.

Pored rada sa Čačak 94, Marinović je takođe dobio poziv selektora Svetislava Pešića da bude deo stručnog štaba nacionalnog tima. Njegova veza sa reprezentacijom Srbije i Crne Gore datira još od Svetskog prvenstva 2006. godine, gde je osvojio srebrnu medalju. Sada će imati priliku da doprinese kao deo tima na Olimpijskim igrama u Parizu, što predstavlja vrhunac svakog sportskog karijeriste.

CRNOGORAC NAMERNO ŽELEO DA POVREDI IGRAČA? Nezapamćeni SKANDAL trese ABA ligu, srpski trener GORI OD BESA: Pretio je i psovao...

Marinovićeva posvećenost i stručnost bili su od ključnog značaja za uspeh Čačka 94 ove sezone. Klub je ostvario značajne rezultate, uključujući istorijski plasman u završnicu Kupa Radivoja Koraća, gde su nadmašili očekivanja pobedom nad ekipom Borca. Njegova uloga u razvoju mladih igrača, poput Nikole Gašića i Grojića, takođe je bila neizmerna.

Subotnji meč protiv Dinamika predstavlja kraj ove uzbudljive sezone za Čačak 94. Utakmica će biti odigrana od 19 časova u hali pored Morave, a navijači se nadaju još jednoj pobedi koja će krunisati ovu uspešnu godinu za klub.

- Pozivamo sve ljubitelje da dođu jer smo spremili posebne nagrade da za naše navijače, od kojih je najbolja put na Olimpijske igre u Pariz, na tri utakmice grupne faze naše reprezentacije. Podsetimo, da Srbija svoje učešće počinje utakmicom protiv reprezentacije SAD. Pored glavne nagrade, nagrada kakva se retko viđa na parketima u Srbiji, a i šire. Čačani su uputili jedinstvenu pozivnicu i nadamo se da će odziv publike u gradu košarke biti odličan - poručili su iz kluba.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading