PONOĆNO SAOPŠTENJE CRNO-BELIH Partizanu preti kazna zbog nemilih dešavanja u Areni

07:49 | 13-04-2024

Košarka 0

Košarkaški klub Partizan oglasio se nakon poslednjeg evroligaškog meča u sezoni

Partizan
Marko Metlaš

 

Crno-beli su savladali Valensiju sa 79:66, ali nisu uspeli da se plasiraju u plej-in elitnog takmičenja.

- KK Partizan je večeras okončao takmičenje u Evroligi za sezonu 2023/24. U utakmici 34. kola, savladana je Valensija i ujedno je postavljen novi rekord takmičenja kada je u pitanju prosečna brojnost navijača u dvorani tokom ligaškog dela sezone. Uprkos velikoj želji, takmičarski cilj u Evroligi nije ispunjen, ali se ekipi i stručnom štabu mora odsti priznanje na upornosti i borbi do samog kraja. Ovim putem, Klub se od srca zahvaljuje svim  navijačima koji su kupovali sezonske i dnevne karte i doprinosili tome da slike prepune Beogradske arene iz nedelje u nedelju obilazi svet - saopštili su iz Partizana.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

PARTIZANOVE UTAKMICE SU VIŠE OD KOŠARKE Emotivne reči Željka Obradovića: Nadam se da ćemo postati stalni član Evrolige

Bilo je dosta tenzije kada su navijači u pitanju, transparent upućen Dinu Rađi, ali i paljenje baklji u završnici susreta.

- Ipak, KK Partizan ovim putem želi da istakne nerazumevanje određenih dešavanja i neslaganje sa pojedinim postupcima kojima smo večeras svedočili. Iako su svi svesni da je heterogenost u razmišljanju i stavovima po različitim pitanjima nešto što karakteriše navijače Partizana, Klub se ograđuje od svih uvreda koje su izrečene tokom večerašnje utakmice, sa različitih strana Arene. Takođe, Klub ne razume neodgovoran ispad i paljenje baklji u dvorani koji će sigurno dovesti do oštre kazne i uniziti ugled Partizana za koji smo se zajedno borili - dodaje se.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading