DANAS BI MILOJE SLAVIO ROĐENDAN Večno ćemo ga pamtiti po jednog izjavi

13:44 | 15-04-2024

Košarka 0

Izuzetno fali domaćoj košarci, već sada...

Milojević
Marko Metlaš

Srpska košarka i dalje tuguje zbog gubitka jednog od svojih velikana - Dejana Milojevića, čija je smrt neočekivano nastupila 17. januara od srčanog udara, u 46. godini života. Danas bi slavio 47. rođendan.

Srčani udar zadesio ga je u restoranu u Solt Lejk Sitiju, neposredno pre planiranog meča protiv Juta Džeza.

Milojević je bio cenjen ne samo kao igrač i trener, već i kao potencijalni budući selektor reprezentacije Srbije, što bi se sasvim sigurno jednog dana i ostvarilo.

Nakon njegove smrti, društvene mreže preplavljene su porukama saučešća i sećanja na Dejana Milojevića.

Milojević Marko Metlaš
 

Mnogi se oslanjaju na njegove reči i dela kako bi pronašli inspiraciju i motivaciju, posebno nakon što je postao viralan jedan snimak iz podkasta "Pojačalo", kojeg je vodio Ivan Minić, a u kojem je Milojević gostovao u junu 2023. godine.

Iako je razgovor trajao dva i po sata, jedna Milojevićeva izjava o životu ostala je urezana u sećanjima mnogih.

- Ja sam otišao u Valensiju jer volim da igram i igrao bih više. Drugo, tamo je bio Vule Avdalović, lepši život, moja porodica je živela lepše, mi smo živeli lepše. Iako sam zaradio manje para i karijera mi je verovatno trpela zbog toga. Kada odeš u CSKA, a iz CSKA ne znam gde...ja sam iz Valensije otišao u Galatasaraj. Meni je i tamo bilo lepo, divan grad. Ja sam opet birao da živim lepo. Ja sam sad u San Francisku isto, nisam...To ne treba tako ako gradite karijeru, ali mene nije bilo briga. Imamo jedan život i treba da gledmo da što više uživamo u svim aspektima života. Ubeđen sam da nećeš raditi dobro, ako nisi srećan van košarke.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading