"VRAĆAM SE U BEOGRAD, IGRAĆU ZA ŽELJKA" Matijas Lesor jednom izjavom raspalio maštu navijača Partizana

07:16 | 16-04-2024

Košarka 0

Kakve reči Francuza.

ata
ATA Images

Košarkaš Baskonije, Čima Moneke, ističe se kao jedan od najatraktivnijih i najboljih igrača u ovogodišnjoj Evroligi. Pored impresivnih sportskih veština, privukao je pažnju svojom emotivnošću i otvorenošću tokom razgovora sa kolegama.

U novoj epizodi potkasta, gostujući Matijas Lesor, Moneke je nazvao Željka Obradovića "GOAT"-om (najboljim svih vremena), ističući njegov značaj. Takođe, podsetio je Lesora kako mu je Obradović pružio šansu, nakon čega je Lesor prešao u redove crno-belih.

- Počeo sam godinu u Makabiju. Partizan me je već želeo tokom leta. Hteo sam u Evroligu. Pojavila se mogućnost u Makabiju. Ostao sam dva meseca.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ONI PRETE SRBIJI, I TO KATASTROFOM Amerikanci objavili sastav za Olimpijske igre - da li je ovo najjači tim ikada?

Lesor je dalje objasnio kako je trenutni trener Crvene zvezde, tadašnji trener Makabija, Janis Sferopulos, imao značajnu ulogu u njegovom dolasku u Partizan.

- Žižić je bio povređen. Kada se vratio, trener Sferopoulos mi je rekao da mu se dopadam i da sam doaba igrač, a i to da igram pod ugovorom. Partizan je zvao i dalje. Nisu samo želeli da potpišu centra. Zvali su me u septembru, a onda u decembru. Pokazali su da me zaista žele i da vide nešto u meni. Znate kako je kada se dopadnete Željku.

- Rekao sam sebi: "Ne znam zašto razmišljam. Igraću za Željka. vraćam se u Beograd pred te lude navijače".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading