GLEDAJTE OVE PAĆENIKE Jokić dominira po broju glasova za MVP-ja, pogađajte koja dvojica ga SABOTIRAJU

20:05 | 16-04-2024

Košarka 0

Strašno šta rade.

joka
EPA-EFE/ADAM DAVIS SHUTTERSTOCK OUT

Sva je prilika da će Nikola Jokić još jednom da postane MVP ligaškog dela sezone u NBA .Da je bilo pravde, bio bi i prošle godine, ali su se određeni pajaci i cirkusanti umešali i sabotirali izbore.

ŠOK ZA ŠOKOM Jokić otkrio šta jede za doručak, nema više bureka, ali broj kalorija koje unese je frapantan

Oni kao da se nisu smirili, pa to čine i ove godine. Ako pratite košarku u Sjedinjenim Američkim Državama, vrlo je lako pogoditi o kome se radi. Naravno, Kendrik Perkins i Stiven A. Smit.

Naime, na društvenim mrežama se pojavio prvi presek glasanja za najkorisnijeg igrača. Popularni Džoker dominira, pošto je osvojio 14 od 17 glasova. Spomenuti dvojac je svoje "papiriće" udelio Šeju Gildžisu-Aleksanderu.

 

 

Ruku na srce, omaleni Kanađanin ima nestvarnu sezonu iza sebe, ali ako se uzme u obzir kojim motivima se vode Perkins i Smit, ne bi bilo čudno da su njega izabrali zato što je tamne puti. Podsetimo, prvospomenuti je prošle godine "potegao" temu rase i rekao da Nikola Jokić osvaja nagradu zato što je belac.

Kako bilo, Perkins i Smit su skandalozne ličnosti, kojima bi trebalo zabraniti da imaju ikakve veze sa košarkom, jer se oni njome ne bave, već je koriste da na nefer načine dođu do novca.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading