"Igrao sam za Partizan I RADIO SAM KAO KONOBAR" Neverovatna priča bivšeg košarkaša večitih rivala

16:14 | 21-04-2024

Košarka 0

Neverovatna priča.

košarka
EPA-EFE/JAMES ROSS

Bivši košarkaš Partizana i Crvene zvezde, Strahinja "Braca" Milošević, i dalje je zapamćen kod navijača nakon mnogo godina.

Iz Novog Sada, proveo je tri godine u crno-belom dresu od 2007. do 2010. godine, pre nego što je prešao u tabor večitog rivala.

On je jedan od retkih koji su nosili oba dresa tokom karijere, a pored toga igrao je za Vojvodinu, Budućnost, te nastupao i u Mađarskoj (Solnok, Debrecin, Falko Sombatelj), Makedoniji (Karpoš Sokoli) i Španiji (Sevilja).

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NEMANJA BJELICA SE VRAĆA KOŠARCI Srbin odlazi kod bivšeg trenera Crvene zvezde, dobio novi posao

Dok je bio u Partizanu, Milošević je pokušavao dodatno da zaradi na neuobičajen način. U jednom podcastu, otkrio je da je radio kao konobar i instruktor kajta na Adi Bojani.

- Ja dok sam bio košarkaš Partizana, držao sam časove "kajt surfinga" na Adi Bojani. Znao je tu poneko, ali nisu verovatno baš svi znali. Držao sam časove, sedeo sam u vodi po ceo dan. Pritom, samo zbog fore, otišao sam tamo kod tog druga, naučio sve sam, kod Miljana Boškovića "kajtlup". To je poznato, svi Beograđani tamo uglavnom letuju koji su u tom fazonu. Tamo sam držao časove, radio u kafani, radio nabavke, a pritom idem služim goste i igram u Partizanu - "Dobar dan! Izvolite, šta ćete popiti?" Pa neko provali, pa pita je li ovaj normlaan, o čemu se radi?

Kazao je da je uživao u tome i da je to bio jedan od razloga što je prihvatio tu ponudu.

- A j**i ga, to me radilo. Mislim da sam dosta društven i da volim sa ljudima da provedem vreme. Nekada se i umorim od svega toga. Ali volim, volim taj momenat. I volim taj momenat ugošćavanja. Kao klinac sam organizovao roštilje na vikendici, trudio se oko svih kada dođu, verovatno imam nešto u sebi, da mu ugodim da bude lepo i na kraju uzmem neke pare od toga i eto - rekao je on u podkastu "Jao Mile".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading