STUDENTSKA JASNA PORUKA: Hoćemo ponovo u Beograd

17:00 | 21-04-2024

Košarka 0

Podgorićani najavili da su spremni za iznenađenje.

Dejan Jakara
SC Derby Filip Roganovic

Imaće Crvena zvezda priliku sutra od 18.30 da pobedom u Podgorici obezbedi plasman u polufinale ABA lige. Na tom putu će stajati ekipa Studentskog centra koja ima želju da vrati seriju u Beograd.

Najavio je to trener crnogorskog sastava Dejan Jakara.

- Očekujemo pritisak Zvezde od početka meča, presing na igraču sa loptom, veliku agresivnost na svakom delu parketa. Imamo samopouzdanja, verujemo da možemo da odigramo još jedan konkurentan meč. Iz spomenute konkurentnosti, verujem da možemo do prilike da stignemo do pobede i majstorice u Beogradu.

Veruje trener Studentskog centra da je Zvezda aposlutni favorit, ali...

- Zvezda će spremnija i agresivnija u revanšu, ali ćemo i mi ući sa više samopouzdanja i čvrstine. Poraz u Beogradu bio je veoma bolan, jer smo kontrolisali dešavanja na parketu, imali dvocifrenu prednost uoči poslednjeg kvartala. Na našu žalost, presudili su induvidualni kvalitet i iskustvo koje poseduje Zvezda.

Sa trenerom se slaže i košarkaš Studentskog centra Mateo Drežnjak.

- Probaćemo da u utakmicu uđemo na isti način kao u Beogradu, nastojaćemo da budemo ravnopravan rival, trudićemo se da ne ponovimo greške koje smo pravili u poslednjem kvartalu prvog meča. Zvezda je favorit, ali daćemo sve od sebe da pobedimo i stignemo do trećeg meča u Beogradu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading