"Tačno je, TRISTAN NIJE UŽIVAO U PARTIZANU" Ostoja Mijailović se oglasio o boravku supertalentovanog krilnog centra u Beogradu

13:00 | 22-04-2024

Košarka 0

Nisu bile zadovoljne dve strane...

Ostoja Mijailović
ATA Images

Kraj sezone je sve bliži, a borba za trofeje i plasmane u elitu nam tek slede.

Partizan je obezbedio plasman u polufinale ABA lige, gde će sa prednošću domaćeg terena dočekati podgoričku Budućnost, dok bismo u potencijalnom finalu mogli gledati okršaj sa Crvenom zvezdom.

Ostoja Mijailović je u intervjuu za Sport Klub otkrio i kakvo je stanje bilo sa Tristanom Vukčevićem, momkom koji je pre nekoliko nedelja otišao u NBA, gde je pojačao Vašington Vizardse i igra sjajno.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ostoja Mijailović NAJAVIO "BOMBE" U PARTIZANU: Pregovaramo sa bivšim igračima - vratiće se!

Ostoja Mijailović Tanjug/Ap
 

Talentovani krilni centar je nešto ranije istakao da nije uživao u Beogradu.

„Moj ugao gledanja je da je trener davao sve od sebe da utakmice dobija kako bi rezultati bili u skladu sa klupskim očekivanjima. Nije bilo prostora za kaljenje mladih igrača. Ponosan sam da je Tristan Vukčević iz Partizana otišao u NBA ligu. Tačno je da je rekao da nije uživao u Partizanu, ali nemam nikakvu dilemu da nije imao željenu pažnju od strane Obradovića. Željko nikome nije uzeo minute, ali je splet okolnosti bio takav. Imali smo mnogo teških utakmica, mnogo povreda. U košarci možeš da radiš dve stvari, da budeš razvojni ili takmičarski klub. To može da se poklopi ako imate idealnih deset igrača. Ali, kada uđete u cipele mladog igrača, on sanja o tome da uđe u prvi tim, da igra pred velikim brojem navijača. Ne može klub sve da podredi mladim igračima, ponavljam sezona je bila specifična“.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Nikola Kalinić
Košarka

UBILI SU NAS Oglasio se Nikola Kalinić

16:40

3 maj, 2024

Košarka

Košarkaš Barselone Nikola Kalinić rekao je posle debakla u četvrtom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige i poraza od 34 razlike (58:92) da ih je Olimpijakos fizički "ubio" na terenu i istakao da ekipa sad želi da iskoristi prednost domaćeg terena za koje se borila tokom regularnog toka sezone.

Komentari(0)

Loading