SFEROPULOS ZADOVOLJAN Trener Zvezde je ovako video meč sa Studentskim centrom

22:31 | 22-04-2024

Košarka 0

Trener Zvezde podelio utiske sa javnošću posle plasmana u polufinale ABA lige.

Janis Sferopulos
Alo/ Marko Metlaš

Za razliku od prve utakmice, Crvena zvezda je u dominantnom stilu slavila protiv Studentskog centra u drugoj i obezbedila plasman u polufinale ABA lige.

Zadovoljan je bio trener Janis Sferopulos kako je ekipa odigrala.

- Od početka smo igrali našu igru, bili smo fokusirani, dobri u odbrani, početak je bio važan, da ne dozvolimo Studentskom centru da nametne njihov stil - rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos i nastavio:

- Stekli smo dvocifrenu prednost i održali smo je tokom čitave utakmice i zbog toga želim da čestitam igračima. Srećno Studentskom centru u nastavku - rekao je Sferopulos na konferenciji za medije.

Zvezdin rival u polufinalu biće Mega.

- Igraćemo protiv jednog veoma kvalitetnog tima koji ima mlade, talentovane igrače, igraju sa mnogo energije, moramo biti fokusirani kako bismo i s njima odigrali dobru utakmicu - poručio je Sferopulos.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Nikola Kalinić
Košarka

UBILI SU NAS Oglasio se Nikola Kalinić

16:40

3 maj, 2024

Košarka

Košarkaš Barselone Nikola Kalinić rekao je posle debakla u četvrtom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige i poraza od 34 razlike (58:92) da ih je Olimpijakos fizički "ubio" na terenu i istakao da ekipa sad želi da iskoristi prednost domaćeg terena za koje se borila tokom regularnog toka sezone.

Komentari(0)

Loading