VELIKI UDARAC ZA MEGU Najbolji igrač propušta duel sa Zvezdom

23:13 | 22-04-2024

Košarka 0

Veliki hendikep za Marka Baraća...

Barać
ABA liga/Dragana Stjepanović

Obezbedila je Crvena zvezda večeras polufinalne duele ABA lige (najmanje dva) sa ekipom Mege koja u te duele ulazi značajno oslabljena.

Naime, ponajbolji igrač Mege i kapiten Uroš Plavšić doživeo je prelom kosti lica i izvesno će propustiti prvi susret sa Zvezdom. Verovatno i drugi.

Kako je naveo klub tek će u naredna dva dana biti poznato tačno stanje kao i to da li će sjajni centar morati na operaciju ili ne.

Do povrede Plavšića je došlo na početku druge deonice meča sa Cedevita Olimpijom posle sudara sa protivničkim igračem, ali i pored jakih bolova koje je trpeo i konstantnog držanja leda na licu tokom boravka na klupi, snažni centar je insistirao da završi utakmicu.

Inače je Plavšić ove sezone u ABA ligi u proseku po meču ubacivao 15,4 poena uz 7,7 skokova. Ogroman će njegov izostanak biti za četu Marka Baraća...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Nikola Kalinić
Košarka

UBILI SU NAS Oglasio se Nikola Kalinić

16:40

3 maj, 2024

Košarka

Košarkaš Barselone Nikola Kalinić rekao je posle debakla u četvrtom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige i poraza od 34 razlike (58:92) da ih je Olimpijakos fizički "ubio" na terenu i istakao da ekipa sad želi da iskoristi prednost domaćeg terena za koje se borila tokom regularnog toka sezone.

Komentari(0)

Loading