LEBRON BESAN NA SUDIJE Džejms nije mogao da se iskontroliše posle poraza od Denvera (VIDEO)

09:10 | 23-04-2024

Košarka 0

Denver Nagetsi su u duelu za pamćenje trijumfovali nad Los Anđeles Lejkersima rezultatom 101:99, uz vodstvo od 2:0 u seriji prvoe runde Zapadne konferencije.

Lebron Džejms i Nikola Jokić
AP/Jack Dempsey

Iako su tokom meča zaostajali čak 20 poena, Džamal Marej je zapečatio pobedu Nagetsa košem u poslednjoj sekundi. Nikola Jokić je nastavio da briljira, zabeleživši još jedan tripl-dabl sa 27 poena, 20 skokova i 10 asistencija.

Nagetsi su čvrsto zadržali domaći teren u prve dve utakmice, vođeni impresivnom igrom Nikole Jokića, dok je veliki deo američke publike bio uz Lebrona Džejmsa.

Iako je Džejms blizu veteranske faze karijere, želi da održi kult svoje ličnosti u američkoj košarci. Bio je na pragu pobede u drugoj utakmici, postigavši dve ključne trojke u završnici, ali nije uspeo da porazi šampiona.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Nakon meča, Lebron je izrazio nezadovoljstvo sudijama, što je bila tema i na društvenim mrežama.

- Ne znam šta se dešava tamo gde gledaju usporene snimke, da budem iskren. Rekao sam to ove godine, rekao sam prošle, kad god... D-Lo (Dianđelo Rasel, prim. a) očigledno je udaren u lice na prodoru. Zašto je*ote imamo centar za ponavljanje snimaka, ako će da bude ovako. Nema smisla. Smeta mi. Žao mi je što sada odgovaram na vaše pitanje, ali to s*anje je kao... Upravo sam video i šta se desilo na utakmici Siksera i Niksa. Šta radimo? To je je*eno glupo - rekao je Lebron kome sigurno sledi kazna zbog ovih komentara i još jednom ponovio:

- Za šta je*ote imamo usporene snimke? Šta radimo?

U pitanju je jedan trenutak iz treće četvrtine kada je Majkl Porter Junior udario Rasela prilikom prodora. Denver je izazvao odluku sudija, koje su je potom promenile. Iako je kontakt bio minimalan, sudije su odlučile da nije imao značajan uticaj na igru.

JOKIĆ GA ŠALJE U "LUDAKE" Igrač Lejkersa pobesneo, bacio mikrofon i otišao (VIDEO)

Denver sada ima vodstvo od 2:0 u seriji, a sledeće dve utakmice odigraće se u Los Anđelesu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading