AMERIKANAC SVE OTKRIO Zvezda me je zvala, ali nisam hteo da dođem

19:02 | 24-04-2024

Košarka 0

Bivši igrač Efesa priznao da je mogao da dođe u Beograd.

Kris Singlton
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Bilo je to leto 2022. godine. Crvena zvezda je sklapala tim, a jedna od ideja za dolazak je bio Kris Singlton. Amerikanac na kraju nije zadužio crveno-beli dres, a objasnio je i zašto.

On je za "Basketball Sphere" podvukao da je najveći problem bila dužina trajanja ugovora.

- Bilo je razgovora sa Crvenom zvezdom i sa još nekoliko timova. Razlog zašto nisam potpisao je jednostavan. Porodično sam orijentisana osoba i mislim da sam zaslužio to da mogu da odbijem privremene poslove. Ne postoji pritisak oko novca.

Iskusnom krilnom centru je supruga u tom trenutku bila trudna pa mu je bila potrebna određena doza stabilnosti i sigurnosti.

- Moja supruga je bila trudna i hteo sam da se postaram da budem tu za nju. To je razlog zašto nisam došao u Crvenu zvezdu na početku te godine. Imao sam dosta poziva, ali sam ih odbijao. Kada sam se postarao da je sve u redu oko moje supruge, vratio sam se u Anadolu Efes pri kraju sezone.

Amerikanac je tokom boravka u Efesu delio svlačionicu sa Vasilijem Micićem pa je prokomentarisao njegov učinak u NBA ligi.

- Da, pratim sve. Zapravo, razgovarao sam sa njim pre neki dan oko njegovih nastupa. Mislim da je bio dobar, pogotovo u drugom delu sezone. Mislim da Oklahoma nije očekivala da će imati toliki rast kakav je dostigao ove godine. To je izbacilo dvojicu bekova iz rotacije, a Micić je dobijao malu minutažu. Takav je NBA. U Šarlotu je dobio priliku i mislim da je NBA liga videla šta on može. Imaće veću šansu naredne godine i samim tim veći uticaj - zaključio je Singlton. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading