DRAMA U KNEŽEVINI Gudurić promašio pobedu, Fenerbahče posle produđžetka stigao do brejka

21:40 | 24-04-2024

Košarka 0

Fantastična utakmica u Monaku.

epa
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Napravio je Makabi sinoć brejk protiv Panatinaikosa, a isto je večeras uradio i Fenerbahče protiv Monaka i to posle produžetka - 95:91!

Izuzetno dramatično i uzbudljivo je bilo u Kneževini. Vodio je Monako sa čak plus devet (74:65) na četiri i po minuta do kraja meča.

Onda je usledila furiozna serija Fenerbahčea koji je za na 90 sekundi pre kraja vodio sa plus četiri (76:80)! Seriju od čak 15:2 su napravili izabranici Šarunasa Jasikevičijusa.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ali, drama je tek usledila. Mogao je Nik Kalates sa linije slobodnih bacanja da reši pitanje pobednika, ali je pogodio samo jedno.

Imao je i Majk Džejms šansu da dovede Monako do pobede, ali je i on promašio šut iz igre. U poslednjem napadu Fenerbahčea je lopta stigla do Marka Gudurića koji nije postigao koš i otišlo se u produžetke (81:81).

A u dodatnih pet minuta je postojao praktično samo jedan tim - Fenerbahče. Turski gigant je odigrao daleko bolje i na kraju zasluženo stigao do prednosti od 1:0 u seriji.

U pobedničkom sastavu su najefikasniji bili Najdžel Hejs-Dejvis sa 19 poena i Nik Kalates sa 17. Marko Gudurić je meč okončao sa 11.

Kod Monaka su se istakli Eli Okobo sa 19 poena i Majk Džejms i Džordan Lojd koji su ubacili po 16.

Drugi meč u seriji se igra takođe u Monaku već u petak od 19 časova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading