ZVEZDA SE VRAĆA U PIONIR Crveno-beli doneli važnu odluku pred utakmice sezone

22:00 | 25-04-2024

Košarka 0

Crveno-beli doneli (ne)očekivanu odluku

KK Crvena zvezda
Foto: ATA Images

KK Crvena zvezda zvanično je prijavila halu "Aleksandar Nikolić" kao svoj dom na početku polufinalne plej-of serije ABA lige protiv Mege. Tim Janisa Sferopulosa dočekaće u petak, 3. maja, najprijatnije iznenađenje sezone u nekadašnjem "Pioniru", nakon što je počeo plej-of utakmicom protiv Studentskog centra u Beogradskoj areni. Polufinalna serija takođe će biti igrana na dve pobede, a drugi meč je zakazan za utorak, 7. maj u Hali sportova "Ranko Žeravica". Sudeći prema sajtu ABA lige, i eventualna "majstorica" bila bi odigrana u dvorani "Aleksandar Nikolić", 10. maja.

Na taj način, Zvezda bi utakmice sezone u regionalnoj košarci preselila sa Novog Beograda, gde je ove sezone bila domaćin u svim situacijama osim kada je bila prinuđena da se seli, što bi i ovog puta mogao da bude slučaj, zbog utakmice Makabi - Panatinaikos u Areni, eventualno zakazane za 2. maj.

U ovom trenutku još je rano za razgovor o eventualnom finalu Zvezde i Partizana, bez obzira na to što su izraziti favoriti u svojim serijama protiv Mege, odnosno Budućnosti. U slučaju da se "večiti" i ove sezone sretnu u finalu, sada deluje sasvim moguće da i ta serija, za titulu i u Evroligu, počne pred Zvezdinim navijačima - u "Pioniru".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading