IZ BUDUĆNOSTI "PRETE" PARTIZANU: Možemo da odemo u finale

18:29 | 28-04-2024

Košarka 0

Podgoričani veruju da mogu da pobede crno-bele.

Alerik Frimen, KK Budućnost
Budućnost Voli/Filip Roganović

Prava poslastica će biti polufinale plej-ofa ABA lige između Partizana i Budućnosti. Posebno zato što Podgoričani veruju da mogu da nadigraju crno-bele i plasiraju se u finale.

Izbija to samopouzdanje iz Alerika Frimena koji je "zapretio" narednom rivalu.

- Prvi meč će biti težak, igramo u gostima, atmosfera će biti dobra. Treba da ostanemo prisebni. Moramo da ostanemo mirni, budemo ujedinjeni, kao pravi tim. Jasno je da moramo da budemo na vrhunskom nivou, da oscilacije treba da svedemo na minimum, ako želimo do pobede, odnosno plasmana u finale.

Svestan je iskusni Amerikanac da Partizan ima puno oružja preko kojih može da nanese štetu Budućnosti.

- Partizan je najjači na bekovskim pozicijama. Tu su Avramović, Panter, Naneli, Doužer. Ispod koša su Kaboklo i Kaminski. Ključ su odbrana i čvrstina. Ne smemo da dozvolimo Partizanu otvorene pozicije za šut, poene iz tranzicije. U dobroj smo formi, igramo na visokom nivou, kao i svi u ekipi verujem da možemo da stignemo do finala. Prva utakmica je od ogromnog značaja. Borićemo se, daćemo sve od sebe da stignemo do brejka pred navijačima Partizana. Očekuje nas jako zahtevan posao, a ljubitelji košarke će sigurno imati priliku da uživaju u odličnoj seriji - zaključio je Frimen.

Da podsetimo, prvi meč Partizan - Budućnost na programu je 30. aprila od 18.30. Druga utakmica se igra u Podgorici 7. maja, a eventualna majstorica (igra se na dve pobede) je zakazana za 10. maj u Areni.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading