ŽAKELJ SECIRAO PARTIZAN Otkrio odakle preti najveća opasnost i tome šta će odlučiti utakmicu

21:50 | 29-04-2024

Košarka 0

Trener Budućnosti najavio duel sa Partizanom.

Žakelj
Marko Metlaš

Kreće sutra polufinalna serija ABA lige. Ekipa Partizana će ugostiti Budućnost, a taj susret je najavio trener Podgoričana Andrej Žakelj.

On je na početku izlaganja priznao da su se igrači uželeli košarke.

- Imali smo dosta vremena da se spremimo, ali igrači žele što prije da igraju. Mi, treneri, pogotovo kad smo u ritmu, volimo da ide što brže. Imali smo vremena da se odmorimo i pripremimo, da u utakmicu uđemo energetski na visokom nivou.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Otkrio je potom trener Budućnosti prednosti crno-belih, kao i to šta će odlučiti utakmicu.

- Nema puno stvari koje ne znamo jedni od drugima. Partizan je evroligaški tim, jedan od boljih ofanzivnih potencijala u Evroligi i na to moramo da obratimo pažnju. Znamo odakle preti najveća opasnost, a znamo i koje su im mane. Ali, i oni se spremaju - očekujem osvežen, motivisan Partizan. I oni su imali vremena da se odmore i pripreme. Više volim da razmišljam o našim igračima, našem pristupu, koncentraciji, fokusu... Borba, želja i fokus odlučuju utakmicu.

Na pitanje o zdravstvenom biltenu u ekipi, Žakelj ističe:

- Ima nekih sitnih povreda, ali to je polufinale, još protiv Partizana. Mislim da će svi da stisnu zube, kakav god da je problem, i da igraju preko bola - zaključio je trener Budućnosti.

Prvi meč dva tima se igra sutra od 18.30. Druga utakmica je zakazana za 7. maj u Podgorici, a eventualna majstorica za 10. maj u Areni.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading