PRIZNANJE ZA CENTRA MAKABIJA Džoš Nibo MVP trećih mečeva četvrtfinala plej-ofa Evrolige

15:48 | 02-05-2024

Košarka 0

Košarkaš Makabija Džoš Nebo proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) trećih mečeva četvrtfinala plej-ofa Evrolige, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu takmičenja

KK Makabi
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Makabi je pre dva dana u Beogradu pobedio Panatinaikos rezultatom 85:83 u trećem meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige. Makabi je poveo 2:1 u seriji, koja se igra na tri pobede. Četvrta utakmica je na programu večeras od 20.45 časova u Beogradu. 

Nebo je na sinoćnjem meču igrao 30 minuta, a za to vreme postigao je 22 poena i imao je devet skokova, dve ukradene lopte i jednu blokadu. On je imao indeks korisnosti 31. 

U saopštenju Evrolige se navodi da je ovo najveći broj indeksnih poena među igračima pobedničkih ekipa u trećim utakmicama četvrtfinala plej-ofa Evrolige. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

KAKVA DRAMA U BEOGRADU Makabi ispustio plus 18, PAO imao šut za pobedu, ali...

Košarkaš Panatinaikosa Matijas Lesor takođe je imao indeks korisnosti 31. Lesor je na meču sa Makabijem zabeležio 14 poena, šest skokova, pet asistencija i jednu blokadu. 

Košarkaš Monaka Alfa Dijalo imao je indeks korisnosti 28 u sinoćnjem porazu svog tima od Fenerbahčea rezultatom 89:78. Fenerbahče vodi 2:1 u seriji, a naredni meč je na programu sutra u Istanbulu. 

Real je izborio plasman na F4 Evrolige, pošto je serijom 3:0 u pobedama eliminisao Baskoniju. Real je sinoć u gostima pobedio Baskoniju 102:98. Igrači Reala Fakundo Kampaco, Geršon Jabusele i Valter Tavarez su sakupili po 26 indeksnih poena. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading