IZ PODGORICE BESNO PORUČUJU: PAKUJ KOFERE Budućnost se oglasila i izdvojila 20 grešaka sa polufinalne utakmice protiv Partizana

22:20 | 02-05-2024

Košarka 0

U Podgorici smatraju da su oštećeni u 13 situacija što su dokumentovali video snimkom, a ujedno pozvali i komesara za suđenje Srđana Dožaja da podnese ostavku.

KK Budućnost, KK Partizan
Budućnost Voli/Filip Roganović

 

Košarkaši Budućnosti oglasili su se nakon utakmice protiv Partizana u okviru prvog meča polufinale plej-of serije Admiral Bet ABA lige.

U Podgorici smatraju da su oštećeni u 20 situacija što su dokumentovali video snimkom, a ujedno pozvali i komesara za suđenje Srđana Dožaja da podnese ostavku.

Saopštenje Budućnosti prenosimo u celosti i sa video klipom:

- Poštovana javnosti,

Komesar za suđenje ABA lige, Srđan Dožaj mora da ide!

Košarkaški klub Budućnost Voli je, kao i u 25. kolu regularnog dela, analizirala sudijske odluke na prvom polufinalnom meču ABA lige između Partizana i našeg kluba i uvideli smo niz grešaka na našu štetu. Sudijski kriterijum nije bio isti za obe ekipe, pronašli smo 20 grešaka na našu štetu a u video zapisu smo izdvojili 13 najočiglednijih. Mogu se videti nedosuđeni faulovi, pogrešno dosuđeni faulovi, kao i dvostruki aršini kada su u pitanju "koraci".

Naš klub neće dozvoliti ovakav tretman kod sudija u ABA ligi, ne želimo da u odlučujućim mečevima nisu igrači ti koji odlučuju pobjednika utakmice. Najodgovornija osoba za ovako nizak nivo suđenja je komesar za suđenje u ABA ligi - Srđan Dožaj. Zato šaljemo jasnu poruku gospodinu Dožaju: Pakuj kofere - piše u saopštenju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading