TRESU SE TEMELJI U PARTIZANU Kevin Panter napušta klub?

10:10 | 04-05-2024

Košarka 1

Kapiten crno-belih završava misiju u klubu na kraju sezone.

Kevin Panter i Željko Obradović
Dusan Milenkovic/ATAImages

Izgleda da je gotovo. Barem su takve informacije Informera. Kevin Panter će na kraju sezone napustiti Partizan!

Zatrešće se sve u Partizanu pošto odlazi kapiten, najbolji strelac i čovek koji je u tri sezone ostavio neizbrisiv trag u crno-belom dresu.

Iako ima ugovor sa Partizanom, navodno je Panter već doneo odluku da napusti klub. Čak je otkazao i stan na Novom Beogradu u kojem živi od leta.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Kevin 1. jula otkazuje stan i od tog datuma više neće biti u Beogradu. Već se pozdravio sa komšijama i poznanicima i saopštio im da odlazi iz Partizana. Panter je ranije živeo u Beogradu na vodi, ali tamo nije imao mir, pošto su ga obožavaoci i simpatizeri crno-belih maltene svakodnevno saletali na ulici i molili za autograme i fotografije. Budući da nije mogao da ode u restoran na miru, odlučio je da se preseli u A blok. Njegove komšije tvrde da im se poverio i da uskoro odlazi, pošto je već otkazao stan - rekao je izvor pomenutog lista.

Panter je navodno maltene već i spakovao kofere za odlazak iz Partizana.

- Prošle godine čim je saznao da će potpisati novi ugovor odmah je zatražio da se preseli na novu lokaciju. Ovog puta, iako ima ugovor i za sezonu 2024/25. on je najavio da će se iseliti iz sadašnjeg doma, ali nije u potrazi za novim, što je još jedan pokazatelj da ne planira da ostane u Beogradu posle leta.

Dakle, mogao bi odlazak kapitena Partizana da znači da će biti velikih promena u klubu na leto. Uostalom, rezultati crno-belih ove sezone nisu bili baš zadovoljavajući...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(1)

Loading