SCENA KOJA JE ODUŠEVILA SVE Nikola Jokić pred spektakl sa Minesotom izašao u majici posvećenoj Dejanu Milojeviću

15:05 | 04-05-2024

Košarka 0

Dirljiv momenat.

Nikola Jokić
Foto: Printscreen Twitter

Sve je spremno za početak polufinalne serije na Zapadu, gde će Nikola Jokić sa svojim Denver Nagetsima igrati protiv Minesota Timbervulfsa na svom terenu sa početkom od 01.00 u noći između subote i nedelje.

Ova serija, kako mnogi smatraju, predstavlja "finale pre finala", s obzirom na to da su i Nagetsi i Minesota pokazali najviše ove sezone, te će dueli između Jokića i Edvardsa biti od interesa za celu NBA ligu.

Nikola Jokić je izneo svoje mišljenje o mladom Edvardsu tokom intervjua.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

SADA JE SVE JASNO Javio se Miško Ražnatović i pojasnio "slučaj Topić"

- Edvards je neverovatan, opasan igrač. Talentovan košarkaš, može da radi sve i ima sve u svom arsenalu. Ima i saigrače da to podrže, čak je i zabavan kao osoba i nadam se da će nam svima biti zanimljivo - rekao je Jokić.

Takođe, dao je komentar o nadmetanju pod košem sa Rudijem Goberom.

- Nadam se da neće da počiste i nas, ha, ha. Kada je Tim Koneli uradio taj trejd (za Rudija Gobera) svi su mu se smejali i pitali se šta radi. Napravio je sjajan tim i zaslužuje poštovanje za to. Naravno, stručni štab omogućava da sve to radi i mogu da imaju odgovor na sve. Igranje u niskoj, visokoj postavi i nadam se da možemo da uradimo nešto u narednih četiri, ili više utakmica - istakao je centar Denvera.

Tokom intervjua, Nikola je nosio posebnu majicu na kojoj je pisalo "Brate", dok su u uglu bili incijali D.M. u znak sećanja na nedavno preminulog srpskog trenera Dejana Milojevića.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading