SCENA KOJA JE ODUŠEVILA SVE Nikola Jokić pred spektakl sa Minesotom izašao u majici posvećenoj Dejanu Milojeviću

15:05 | 04-05-2024

Košarka 0

Dirljiv momenat.

Nikola Jokić

Sve je spremno za početak polufinalne serije na Zapadu, gde će Nikola Jokić sa svojim Denver Nagetsima igrati protiv Minesota Timbervulfsa na svom terenu sa početkom od 01.00 u noći između subote i nedelje.

Ova serija, kako mnogi smatraju, predstavlja "finale pre finala", s obzirom na to da su i Nagetsi i Minesota pokazali najviše ove sezone, te će dueli između Jokića i Edvardsa biti od interesa za celu NBA ligu.

Nikola Jokić je izneo svoje mišljenje o mladom Edvardsu tokom intervjua.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

SADA JE SVE JASNO Javio se Miško Ražnatović i pojasnio "slučaj Topić"

- Edvards je neverovatan, opasan igrač. Talentovan košarkaš, može da radi sve i ima sve u svom arsenalu. Ima i saigrače da to podrže, čak je i zabavan kao osoba i nadam se da će nam svima biti zanimljivo - rekao je Jokić.

Takođe, dao je komentar o nadmetanju pod košem sa Rudijem Goberom.

- Nadam se da neće da počiste i nas, ha, ha. Kada je Tim Koneli uradio taj trejd (za Rudija Gobera) svi su mu se smejali i pitali se šta radi. Napravio je sjajan tim i zaslužuje poštovanje za to. Naravno, stručni štab omogućava da sve to radi i mogu da imaju odgovor na sve. Igranje u niskoj, visokoj postavi i nadam se da možemo da uradimo nešto u narednih četiri, ili više utakmica - istakao je centar Denvera.

Tokom intervjua, Nikola je nosio posebnu majicu na kojoj je pisalo "Brate", dok su u uglu bili incijali D.M. u znak sećanja na nedavno preminulog srpskog trenera Dejana Milojevića.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading