"OBRADOVIĆ UTIČE NA ATMOSFERU" Iz Podgorice se oglasili o odnosima sa Partizanom pred revanš polufinala

13:00 | 06-05-2024

Košarka 0

Tenzije ne postoje.

KK Partizan, KK Budućnost
ABA league/Filip Roganović

Uzbudljiva završnica ABA lige nas očekuje ovog vikenda. Zvezda i Mega, kao i Partizan i Budućnost, bore se za finale. Sadašnji rezultati su 1:0 u korist "Večitih", a sledeći duel između Partizana i Budućnosti zakazan je za 7. maj u Morači.

Aktuelni šampion je preuzeo vođstvo nad crnogorskim timom u Beogradu. Ipak, Budućnost je izrazila nezadovoljstvo povodom suđenja, posebno u situacijama sa Zekom Ledejom. Međutim, sportski direktor kluba, Gavrilo Pajović, ističe da to ne utiče na odnos između Budućnosti i Partizana.

– Atmosfera na utakmica između Budućnosti i Partizana bez obzira da li se igra u Beogradu ili Podgorici je uvek onakva, kakva treba da bude. U pitanju je prava sportska atmosfera. Pozivam naše navijače ispred kluba da budu korektni, da navijaju fer i sportski. Moram da naglasim da mi nismo imali nikakvih problema u Beogradu, imali smo sjajan ambijent, a na kompletnu atmosferu je uticao apel trenera Željka Obradovića. Očekujem zaista sportski spektakl u meču koji sledi – rekao je Pajović za RTCG, pa dodao:

KK Budućnost, KK Partizan Budućnost Voli/Filip Roganović
 

CRNO-BELI U PROBLEMU Partizan oslabljen u Podgorici, ova dva igrača preskaču Budućnost

– Odnosi između Partizana i Budućnosti nisu poremećeni saopštenjima koja smo objavili. Mi smo uputili primedbe na kriterijum suđenja i na greške koje su napravljene. Nezadovljni smo, pokazali smo zašto smo nezadovoljni. Cilj nije da pravimo pritisak, nego da konstatujemo na greške i da utičemo na ljude koji se bave suđenjem i delegiranjem, da se ne igraju sa ugledom Budućnosti i ugledom ABA lige, koja mora da napreduje i raste u svim segmentima, da profesionalno i odgovorno rade svoj posao. Problema između Partizana i Budućnosti nema i nikada ih nije bilo. Ponavljam, očekujem sjajnu atmosferu, sportski ambijent i spektakl u dvorani “Morača”.

Podsetimo, meč u Morači igra se u utorak od 18.00 časova, dok će se istog dana sastati Mega i Crvena zvezda.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading