"ZNAM ZA USR**U ČETVRTINU" Trinkijeri potpuno POLUDEO zbog pitanja novinara: Da ti se ovo NIKAD VIŠE nije dogodilo

17:26 | 06-05-2024

Košarka 0

Italijan kakvog nismo navikli da vidimo.

trink
Printscreen/Youtube/Betsafe-LKL TV

Otkako se takmiči na elitnoj košarkaškoj sceni, navikli smo da vidimo zanimljivog Andreu Trinkijerija, sa zanimljivim i šaljivim izjavama. Ipak, postoje momenti kada i on izgubi živce, pa izdvoji određeno vreme da se obračuna sa novinarima.

TRINKIJERI PODIGAO GROBARE NA NOGE: Razum kaže Efes, srce kaže - Partizan

Tako nešto se dogodilo u šampionatu Litvanije, gde je njegov Žalgiris iznenađujuće izgubio od Vulvsa. Jedan predstavnik medija je na konferenciji za medije posle meča postavio pitanje koje se popularnom Trinkiju nije nimalo dopalo, a glasilo je: "Da li su Vaši igrači već sada na odmoru?". Nekadašnjem strategu Partizana je tada "poludeo":

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Jesi li ozbiljan? Šta si rekao, da su na odmoru? Igramo utakmice u razmaku od 40 do 72 sata, o kakvom odmoru ti pričaš? Znaš li ti koji je naš učinak u prvenstvu? Izašli smo iz dve utakmice u kojima je razlika bila po 40 poena, sada smo odigrali jednu lošu četvrtinu i odjednom smo na odmoru - rekao je Trinkijeri i opet ga upitao:

- Čoveče da li si ozbiljan?

Usledio je odgovor novinara koji je ostao pri svome da jeste, na šta je Trinkijeri nastavio

- Pošto si ozbiljan, daću ti ozbiljan odgovor. Tvoje pitanje je neprihvatljivo. Igrali smo lošu četvrtinu. Pogledaćemo snimak tog perioda. Uradićemo sve da to popravimo. Da više nikada nisi pokazao takvo nepoštovanje prema mojim igračima, jer ja tvoj posao poštujem. Jeste, igrali smo loše, jedna stvar je da nisi fokusiran, ovo što si ti rekao je nešto skroz drugo. Prešao si granicu.

- Ti si prešao tu granicu. Jer, ako ti kažem da si ti na odmoru, šta bi mi rekao? Šta bi mislio o meni kada bih ti rekao da si ti tu došao sa laptopom, ali si zapravo na odmoru? Da li ti je to uvredljivo? Da li bi prihvatio tako nešto? Veruj mi, nisam ljut zbog utakmice, niti razmišljam o rezultatu. Nemoj da me shvatiš pogrešno, dese se loši dani, us**na četvrtina kao što smo je imali mi, odgovoran sam za to. I preuzeću odgovornost. Ali, da kažeš da su moji igrači na odmoru? Ne, nikada više.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading