"BIĆE TO PRAZNIK KOŠARKE" Andrej Žakelj izneo očekivajna pred drugi meč polufinala protiv Partizana

19:47 | 06-05-2024

Košarka 0

Nadolazeći drugi meč polufinalne serije ABA lige između Partizana i Budućnosti privlači sve veću pažnju.

Žakelj
Marko Metlaš

Utakmica će se održati 7. maja u glavnom gradu Crne Gore. Partizan žudi za plasmanom u finale, dok šampion Crne Gore, Budućnost, želi da izbori odlučujući meč, koji bi se tri dana kasnije igrao u Beogradu.

Podsećamo, Partizan je trijumfovao u prvom susretu rezultatom 78:67. Nakon toga, iz Budućnosti su stigla dva saopštenja, izražavajući nezadovoljstvo sudijama tokom prvog meča. Ulaznice za drugi duel su već puštene u prodaju, a cene se kreću od 15 do 100 evra.

POZNATE SUDIJE Evo ko će suditi Budućnost - Partizan

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

“Očekujem da ćemo odigrati daleko bolje nego u Beogradu. U prvom meču nismo bili na željenom nivou ni defanzivno ni ofanzivno. Bili smo previse nervozni, napravili smo mnogo grešaka. U duelu koji sledi, uložićemo i poslednji atom snage kako bi stigli do pobede, kako bi izborili majstoricu u Beogradu”, naglasio je trener Budućnosti Andrej Žakelj, pa nastavio:

“Veselimo se i radujemo meču koji sledi, biće to pravi praznik košarke. Dvorana će biti ispunjena do poslednjeg mesta, očekujem sjajan ambijent, sjajnu atmosferu i veliku borbu na parketu”.

Duel između Budućnosti i Partizana zakazan je za 7. maj s početkom u 18 časova. Istog dana, Mega i Crvena zvezda će se suočiti u drugom meču. Zvezda trenutno vodi u seriji sa 1-0, a za plasman u finale potrebne su im još po jedna pobeda.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading