POBEDA ZA FINALE, ILI MAJSTORICA? Evo gde možete pratiti meč Mega - Crvena zvezda

16:20 | 07-05-2024

Košarka 0

Košarkaši Crvene zvezde večeras gostuju ekipi Mege u drugom meču polufinala plej-ofa regionalne ABA lige.

ABA liga
ABA liga/Dragana Stjepanović

 

 

Crvena zvezda vodi 1:0 u polufinalnoj seriji, koja se igra na dve pobede. "Crveno-beli" su pre četiri dana u prvoj utakmici ubedljivo pobedili Megu rezultatom 103:73.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Pred nama je druga utakmica polufinalne serije protiv ekipe Mege i očekuje nas potpuno drugačiji duel u odnosu na onaj koji smo odigrali na našem terenu. Moramo da budemo fokusirani i maksimalno koncentrisani tokom čitave utakmice, da igramo našu igru i ispoštujemo plan - rekao je trener Crvene zvezde Janis Sferopulos.

Mega na meču sa Zvezdom neće moći da računa na povređene Stefana Miljenovića i Uroša Plavšića.

- Dobrim igrama ove godine došli smo u situaciju da budemo među četiri najbolje ekipe u regionu. I pored svih izostanaka, želimo da opravdamo tu činjenicu i da uživamo boreći se do kraja. Znamo šta treba da korigujemo u odnosu na prvu utakmicu da bismo i dalje bili konkurentni. Nadam se da će publika na Novom Beogradu uživati u dobroj plej-of košarci - rekao je Barać.

Utakmica između Mege i Crvene zvezde biće odigrana večeras od 20 časova u Hali sportova "Ranko Žeravica", a prenos meča možete pratiti na portalu sport.alo.rs kao i na TV Arenasport Premium 1.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading