USTAO JE U PET UJUTRU, SEO U KOLA I OTIŠAO SAMO DA IH VIDI Amerikanac otkrio malo poznati detalj o Jokiću - to se zove prava ljubav

17:20 | 07-05-2024

Košarka 0

Retko ko ovo može da razume

app
AP Photo/David Zalubowski

Srpski košarkaš Nikola Jokić veliki je zaljubljenik u konje i konjički sport. Nije to nikakva priča za medije, "progutao je konjsku dlaku" i zato ne čudi što su mu konji draži čak i od košarke. Uostalom, svojevremeno je rekao kako mu je draža pobeda u prestižnoj kasačkoj trci u Subotici, nego MVP nagrada.

O Jokićevoj ljubavi prema konjima pričao je i čuveni američki košarkaš Džef Grin. 

- Nikola Jokić je takav kakav je, stoji mu taj nadimak Džoker, voli da se šali... A verujte, to sa konjima je istina! Išli smo negde na gostovanje, recimo da je to bilo protiv Klivlenda, a Jokić ustaje u pet ujutru i vozi dva sata samo da vidi konje. Istina je i ono što je rekao da je spreman da ode kući posle osvajanja titule da bi samo bio sa konjima. Preklinjali smo ga da ostane i ode sa nama na žurku u Las Vegas i ostane dan više kako bismo proslavili. Morate da ga volite jer ima i druge strasti sem košarke. Cenite to, ne možete da veruje da je toliko lud za konjima - ispričao je Grin u podkastu "Run It Back".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading