ON VIŠE NE ZNA ŠTA PRIČA Nekada je bio velika NBA zvezda, a sada se potpuno pogubio: Halo, zovite Betmena, Džoker pljačka narod

10:30 | 09-05-2024

Košarka 0

Posle pola sata je obrisao sve objave i promenio ploču. Naprasno je počeo da hvali Jokića.

Dvajt Hauard
EPA-EFE/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT

 

Nekada velika NBA zvezda, Dvajt Hauard, nastavlja da se blamira na društvenim mrežama. Ponovo mu je glavna tema bio Nikola Jokić i njegova treća MVP titula.

- Halo, pozovite Betmena, ovde Džoker ponovo pljačka ljude - bio je jedan u nizu tvitova koje je Hauard postavio na mreži "X". "Prvo Džoel, sada Šej? Da me ne shvatite pogrešno, Džoker je igrao dobro ove godine, ali Šej je ubijao".

Kada mu je jedan od pratilaca napisao da je Embid na kraju bio MVP, Hauard je i tada našao način da umanji Jokićev uspeh:

- Da, ali pošto su ga preskočili godinu pre toga. Morao je da krene sve ispočetka, da radi jako što je baš teško. Nije lako osvojiti MVP nagradu. Gledajte, pa Kobi je dva puta bio zanemaren u priči za MVP, a prosečno je beležio 35 poena. Izgubio je jednu od titula od nekog ko je imao samo 15 poena u proseku, zbog čega je Kobi karijeru završio sa samo jednim MVP peharom. Jokić ih sada ima tri i sada je u top pet centara svih vremena - napisao je Hauard.

Posle pola sata je obrisao sve objave i promenio ploču. Naprasno je počeo da hvali Jokića.

- Video sam onaj video o Supermenu (video poruka Jokićeve porodice) i morao sam da obrišem sve poruke jer ne mogu da budem takav. Ponosan sam na Jokića. Samo sam hteo da kažem da sada svi moraju da pričaju o njemu kao top pet centru svih vremena. Tri MVP titule? Šej je imao moj glas, on je ubica - napisao je Hauard.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading