NIKOLA UZVRAĆA UDARAC Jokić zapušio usta kritičarima, potpuna dominacija u Mineapolisu - Denver je ponovo u igri (VIDEO)

07:12 | 11-05-2024

Košarka 0

Maestralno izdanje sjajnog Somborca.

niuk

Iako je delovalo da je Denver već ispustio polufinalnu seriju, u Mineapolisu je uspeo da se vrati tako što je Minesotu deklasirao sa 117:90, te je sada 2:1 za "drevne vukove".

JOKIĆU JE OVAJ TROFEJ VAŽNIJI I OD MVP NAGRADE Komentatori se uhvatili za glavu kada je Srbin otkrio svoj najveći uspeh (VIDEO)

Najzaslužnjiji za trijumf Nagetsa je, kao po običaju, bio Nikola Jokić, kome je nedostajala jedna asistencija za tripl-dabl učinak. Srpski košarkaš je duel završio sa 24 poena, 14 skokova, devet asistencija. 

Statističke kolone je ispunio još sa po tri blokade i ukradene lopte, što dovoljno govori koliko je bio aktivan na defanzivnom kraju telena. Što se tiče šuta, bio je na 55.6 odsto uspešnosti (10/18), pritom pogodivši jednu trojku iz tri pokušaja.

Džamal Mari je bio odličan sa 24 poena i pet asistencija, dok je Majkl Porter Džunior postigao 21 poen. Sa druge strane je Entoni Edvards zabeležio 19 poena, šest skokova i pet asistencija, dok je centarska linija Minesote, Karl-Entoni Tauns - Rudi Gober, skoro u potpunosti zaustavljena, pošto je kombinovano imala samo 20 poena i devet skokova (njih dvojica zajedno).

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading