ZVEZDA ODLUČILA Na Partizan u finalu u Pioniru!

12:19 | 11-05-2024

Košarka 0

Kakva odluka.

KK Crvena zvezda
Foto: ATA Images

Crvena zvezda će odigrati mečeve finalne serije ABA lige protiv Partizana u dvorani Aleksandar Nikolić, potvrdila je pismom članovima.

U pismu koje je klub uputio vlasnicima sezonskih karata, potvrđena je odluka da se finalni dueli održe na tradicionalnoj domaćoj lokaciji, dvorani Aleksandar Nikolić. Evo šta je klub napisao:

- Poštovani Zvezdašu,

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

KK Crvena zvezda Meridianbet kao vlasnika sezonske karte želi da te obavesti, pre bilo kakvog oglašavanja u medijima, da će naš klub prve dve finalne utakmice plej ofa ABA lige u kojima je domaćin, organizovati u hali „Aleksandar Nikolić“.

Zbog kapaciteta dvorane, kao i broja sezonskih karata koje imamo, dnevnih karata neće biti u slobodnoj prodaji, dakle u dvorani ćete se naći samo Vi vlasnici sezonskih karata.

Bez obzira što odluka nije bila nimalo laka i donosi veliki broj izazova prvenstveno u organizaciji utakmice, posebno što je broj sezonskih karata veći nego kapacitet hale Aleksandar Nikolić dužni smo da obrazložimo odluku pred ovo vrlo važno finale:

- Smatramo da je hala „Aleksandar Nikolić“ zaista PRAVI domaći teren za naš tim za koji smo se uprkos brojnim preprekama izborili pošteno tokom ligaškog dela sezone ABA lige;

- Atmosferu sa tribina u hali Aleksandar Nikolić KOJI JE NAŠA KUĆA je godinama zaista uvek bila veliki vetar u leđa generacijama igrača Crvene zvezde koji su se borili za titule;

- Organizaciono ne bi bili u mogućnosti da se na optimalan način pripremimo za drugu utakmicu finalne serije 15.05.2024. godine bez obzira na predusretljivost Beogradske Arene zbog ranije preuzetih obaveza te hale;

- Koliko god smo ponosni na preko 12 hiljada sezonskih karata, uz odredjene restrikcije i pravilno planiranje, smatramo da možemo da organizujemo važnu i veliku utakmicu, kao i nebrojeno puta do sada i napravimo atmosferu o kojoj će se pričati i koja će pomoći našim momcima!

Klub će takođe organizovati i postavljanje video bimova oko dvorane „Aleksandar Nikolić“ i dodatne akcije kako bi od celog događaja napravili praznik i utakmicu, a o svim detaljima uz vrlo precizne informacije i instrukcije ko će i gde sedeti klub će se oglasiti tokom vikenda.

Crvenu zvezdu činimo svi zajedno. Bez tvoje podrške, finansijske i one sa tribina ne bi mogli da uradimo mnogo toga. Zato će ti klub kao znak zahvalnosti uz želju za razumevanjem, omogućiti i kupovinu nove sezonske karte za sezonu 2024-2025 uz značajne pogodnosti, popuste i olakšice.

Okolnosti u evropskoj košarci, u kojima se takmičimo, trenutno su takve da nam utakmice koje slede obezbeđuju ono što svi želimo u sezoni koja dolazi. Pun Pionir je DOMAĆI TEREN i daje nam priliku da dođemo do tog cilja, stoji u poruci crveno-belih.

 

Komentari(0)

Loading