OVO MORATE DA PROČITATE Najneobičniji Jokićev intervju koji je ikada dao

14:24 | 11-05-2024

Košarka 0

Sjajna pitanja i odgovori srpskog asa.

Nikola Jokić

Još uvek se sležu utisci od sjajne partije Nikole Jokića, ali je vrlo zanimljivo bilo i pre meča kada je trostruki MVP NBA lige odgovarao na pitanja saigrača.

U verovatno najneobičnijem intervjuu, srpski reprezentativac je najpre govorio o uticaju naše zemlje i generalno evropske košarke na NBA ligu.

- Mnogo znači zbog toga što veliki broj legendi dolazi iz Srbije, ne samo iz Srbije već i iz Evrope. To je samo još jedna stvar koja će ostati iza mene.

Na pitanje gde mu je granica i šta ga dalje motiviše, Jokić odgovara.

- Kada sam osvojio prvi MVP trofej, bila je to velika stvar, ali kada sam osvojio drugi, broj ljudi koji je to uradio se smanjio. Sada posle trećeg, lista imena se zaista smanjila. Šta će me motivisati? Da budem iskren, jedini put kada smo osvojili šampionat, nisam bio MVP, tako da možda je bitnije osvojiti titulu nego MVP trofej.

Nikola Jokić i Lebron Džejms AP/Jack Dempsey
 

Usledilo je i pitanje pomoćnog trenera Denvera Ognjena Stojakovića: "Da li još uvek imaš one Ćirine rakije kući, da proslavimo?".

- Ogi pita o piću koje ti pomaže da se osećaš bolje nego što je to slučaj u stvarnosti. Imamo to piće, ali možda ga nećemo piti danas.

Na pitanje gde čuva MVP trofeje, Jokić je dao jednostavan odgovor.

- Kada sam doneo prvi trofej, polica je bila prazna, ali je sada punija. Sviđa mi se tako. Ukoliko nema mesta, mislim da je to dobra stvar, zar ne? - zaključio je centar Denvera.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading