DOUŽER ZNA RECEPT Evo kako će Partizan da zaustavi Teodosića

12:50 | 12-05-2024

Košarka 0

Plejmejker Partizana najavio prvi meč finala ABA lige.

Frenk Kaminski Pi Džej Doužer

Nema dileme da nas čeka ogromna borba. Finale ABA lige između Partizana i Crvene zvezde nosi ogroman ulog čega je svestan i plejmejker crno-belih Pi Džej Doužer.

- Spremali smo se cele godine da budemo u finalu. Drago nam je što smo tu. Znamo da su svi očekivali ovu seriju između Crvene zvezde i Partizana. Definitivno očekujem uzbudljive i teške utakmice... biće to nešto više od košarke - počeo je on za Mozzart sport.

Svestan je Amerikanac da će biti velika borba za svaku loptu u finalu.

- Nema šta novo da se kaže o protivniku. Niti postoji neki specijalan recept ili tajna. Zapravo vrlo je jednostavno, agresivniji tim će imati veću šansu da pobedi. Videli smo to u okršajima ova dva tima. Kada smo mi bili agresivniji u odbrani, uspevali smo da pobedimo, isto važi i za njih. Spremni smo na teške mečeve.

Otkrio je Doužer i recept kako će Partizan pokušati da zaustavi Miloša Teodosića.

- Kada imaš visok koeficijent inteligencije, kao što on ima, onda definitivno možeš da igraš ovu igru znatno duže na veoma visokom nivou. On je to definitivno pokazao, ali nadam se da ćemo mi njegove godine moći malo da iskoristimo, da izbacimo loptu iz njegovih ruku.

Kako je 27-godišnjak delio svlačionicu sa Nikolom Jokićem, otkrio je da je jako srećan zbog njega i trećeg osvojenog MVP priznanja.

- Baš sam ponosan na tog momka. Zaslužio je sve što mu se dešava. Velika je stvar biti MVP treći put. Zaslužio je nagradu zbog načina na koji radi i koliko je posvećem - zaključio je Doužer.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading