PARTIZAN IZNEO ZAHTEV PRED FINALE SA ZVEZDOM Traži samo jedno, pa udario na ABA ligu: Ne znaju šta je levo, a šta desno

22:31 | 12-05-2024

Košarka 1

Oštre reči...

aba
KK Partizan/Dragana Stjepanović

U ponedeljak, 13. maja od 20 časova i 30 minuta, finalnu seriju plej-ofa ABA lige će započeti Crvena zvezda i Partizan i to u dvorani "Aleksandar Nikolić". Upravo u vezi sa činjenicom da se prvi meč ne igra u "Beogradskoj areni", crno-beli su na svom sajtu izneli jasan zahtev koji prenosimo u celosti:

PROMENA TERMINA FINALA ABA LIGE Zvezdina proslava titule pomera najbitniju utakmicu sezone?

- Crno-beli će ove sezone prvi put igrati u nekadašnjem "Pioniru", jer je u dosadašnjem toku sezone, rival dva meča protiv Partizana, kao domaćin igrao u "Beogradskoj areni". 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

KK PARTIZAN MOZZART BET OČEKUJE JASNE BEZBEDNOSNE PROTOKOLE I STRIKTNO PRIDRŽAVANJE ISTIH

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Uoči meča, za ponedeljak, 13.05. je zakazan još jedan bezbednosni sastanak za 11 časova u sedištu MUP-a. Od tog sastanka, KK Partizan Mozzart Bet očekuje sve precizne informacije u vezi bezbednosnih protokola pre utakmice, za vreme utakmice i posle utakmice, kao i garancije sigurnosti za sve aktere meča i članove delegacije Kluba.

Naravno, očekuje se i striktna primena navedenih protokola tokom čitave finalne serije, bez obzira na to koji Klub je domaćin utakmice. KK Partizan Mozzart Bet je odlučan u stavu da će svako fizičko ugrožavanje ekipe dovesti do napuštanja parketa dok se ne stvore uslovi za nastavak utakmice - piše na zvaničnom sajtu Partizana.

U nastavku teksta su crno-beli udarili i na ABA ligu zbog toga što je objavila ekspertizu kojom je utvrđeno da je Budućnost bila oštećena u polufinalu protiv Partizana:

EKSPERTIZA KOJA NE ODGOVARA ČINJENICAMA

- KK Partizan Mozzart Bet ovim putem ističe nezadovoljstvo zbog objavljene ekspertize na sajtu ABA lige. Neprepoznavanje šta je levo, a šta desno i očigledno slabo poznavanje pravila košarke, ne idu u prilog kreiranju normalne atmosfere tokom plej-ofa regionalnog šampionata.

Takođe, neverovatno je da predmet ekspertize, primera radi, nije bio dosuđen faul protiv KK Partizan (igrač br. 35 Pi-Džej Doužer) pri šutu protivnika za tri poena, a u situaciji gde se igrač Partizana nije nalazio ni blizu protivnika.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(1)

Loading
Stevan

13.05.2024 00:24

Partizan unapred traži pobedu.