BIVŠI TRENER PARTIZANA: Utakmice crno-belih i Zvezde nikada nisu regularne

10:44 | 13-05-2024

Košarka 0

Izjava koja će podići prašinu pred prvi meč finala ABA lige.

Damir Javor

Čeka nas večeras prvi meč finala ABA lige. Crvena zvezda će biti domaćin Partizanu, a dosta prašine je podigla izjava bivšeg trenera crno-belih Vlada Šćepanovića.

Mnogo se priča o sudijama pred večerašnji meč (20.30), a Šćepanović je imao jasnu poruku u razgovoru za Mozzart sport.

- Rekao sam da utakmice Partizana i Zvezde nikada nisu regularne, tačnije nikada nisu samo obične utakmice. Znam da tenzije umeju da budu velike, ali hajmo da sve ostane na terenu. Da gledamo borbu dva dobra tima pa neka pobedi bolji, da ne bude incidenata koji bi pokvarili sliku koja je stvorena.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Na pitanje ko je glavna pretnja iz tabora Zvezde za Partizan, Šćepanović nije imao dilemu.

- Miloš Teodosić je klasa za sebe. Šta reći o takvom igraču sa takvom karijerom. Videli smo i na ranijim utakmicama kako je umeo da kontroliše ritam. Naravno on je jedan od tih koji može da donese prevagu, ali ne i jedini u Crvenoj zvezdi.

Sa druge strane, bivši trener Partizana veruje da Kevina Panter može da napravi prevagu.

- Pokazao je do sada da može. Nije tek tako dobio status koji ima kod Željka Obradovića. To mora da se zasluži, ali baš kao i u Zvezdi... Ima tu još nekoliko odličnih igrača. Izdvojio bih Nanelija.

Zbog prednosti domaćeg terena, Šćepanović daje blagu ulogu favorita Zvezdi.

- Baš je teško reći. Nijanse, uvek nijanse odlučuju u finalnim serijama. Jedan detalj sve donosi ili oduzima, ali ispostavilo se da je prednost domaćeg terena dosta bitna. Zbog toga za nijansu dajem njima ulogu favorita, zbog te eventualne jedne utakmice više pred svojim navijačima - zaključio je Kolašanin.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading