OGLASIO SE ČOVIĆ PRED POČETAK FINALA Predsednik Zvezde imao JASNU poruku

13:02 | 13-05-2024

Košarka 0

Prvi čovek Zvezde uputio jasnu poruku.

Nebojša Čović

Nema dileme da nas čeka jako uzbudljivo finale ABA lige. Crvena zvezda i Partizan će dati sve od sebe da se okite titulom šampiona, a pred početak serije dva tima se oglasio predsednik crveno-belih Nebojša Čović.

On je imao poruku za navijače koje je pozvao da se ponašaju fer i sportski.

- Celu sezonu smo se borili da izborimo pol poziciju u ABA ligi i mislim da je jako važno da se navijači ponašaju u duhu potpunog sportskog fer-pleja, biće rigorozne mere kontrole, moći će da se uđe sa sezonskim kartama Zvezde. Očekujem da svi zajedno dođemo do cilja koji je postavljen, a to je osvajanje ABA lige.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Poručio je Čović da očekuje provokacije i zamolio navijače da na iste - ne reaguju.

- Kako kažu sportski prijatelji, sve je viđeno i sve je jasno, tako da, sve je viđeno i sve je jasno i sve se događalo. Molim da ne nasedamo na bilo kakve provokacije, čak i kad krene zagrevanje sa seksističkim porukama. Da budemo mirni i zajednički bodrimo našu ekipu i naravno kroz to bodrenje obezbedimo regularne uslove, učešće svih subjekata od sudija pa na dalje.

Obrazložio je Čović i odluku da Zvezda ugosti Partizan u prve dve utakmice finala ABA lige u Pioniru.

- Posle dugo razmišljanja odluka je Pionir iz prostog razloga je što je Pionir naša kuća, gde smo i svi smešteni i koncentrisani. Nismo uspeli sa Arenom da napravimo dogovor da uđemo i u malu salu, u njemu ćemo igrati finale plej-ofa. Naglašavam i molim medije da ne prave senzacionalističke izjave, zato što će oni snositi najveću odgovornost za sve ono što može da se događa.

Za kraj je prvi čovek crveno-belih imao još jednu poruku.

- Gospodo u medijima, pamet u glavu. Mi ćemo naš deo posla uraditi maksimalno kako treba. Još jednom apel navijačima, nemojte ubacivati na teren, bez obzira na emocije, pravde i nepravde, frustracije, to će jedva dočekati da probaju da primene već viđene scenarije iz proteklih sezona - zaključio je Čović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading