PRIZNANJE ZA SRPSKU KOŠARKU Dvojica naših sudija delegirani za Fajnal for Evrolige

16:51 | 13-05-2024

Košarka 0

Sve je spremno za spektakl.

košarkaš
EPA-EFE/TOMS KALNINS

Arbitri iz Srbije Ilija Belošević i Uroš Nikolić sudiće na završnom turniru košarkaške Evrolige, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu takmičenja.

ZVANIČNA POTVRDA Sudija Matej Boltauzer priznao krađu na aerodromu, poznati su i detalji

U saopštenju Evrolige se navodi da je direktor za suđenje Danijel Jerezuelo odredio osam sudija za predstojeći F4 Evrolige. Pored Beloševića i Nikolića na F4 će suditi i Damir Javor (Slovenija), Emin Mogulkoč (Turska), Karlos Peruđa (Španija), Sreten Radović (Hrvatska), Mehdi Difala (Francuska) i Fernando Roča (Portugalija).

Evroliga podseća da će Ilija Belošević deseti put suditi na završnom turniru najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

- Baš kao i igrači i timovi na F4, potrebna je izuzetnost da bi se steklo mesto među sudijskim ekipama, tako da sam ponosan što imamo ove godine osam elitnih profesionalaca koji dolaze u Berlin. Njihovo zajedničko iskustvo i umeće pomoći će da se osigura vrhunski fer-plej na ovogodišnjem F4 - rekao je Jerezuelo.

Fajnal for Evrolige je na programu od 24. do 26. maja u Berlinu. U polufinalu završnog turnira Evrolige sastaće se Real - Olimpijakos i Panatinaikos - Fenerbahče.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading