TOTALNI HAOS Dončić hteo da se tuče, pa postao tragičar

07:47 | 14-05-2024

Košarka 0

Denver je izgubio, a Luka Dončić se nije proslavio u meču sa ekipom Oklahome

Luka Dončić
AP Photo

Slovenački košarkaš završio je meč sa 18 postignutih poena i 12 skokova, ali uz veoma loše procente šuta. Za dva poena pogodio je tek četiri od svojih 11 pokušaja, dok je za tri poena šutirao 2/9. Nije bio u potpunosti uspešan ni sa linije penala - promašio je dva slobodna bacanja od kojih jedno u samom finišu meča, kada je timu iz Teksasa mogao da donese iznenađenje.

Luka je bio nervozan  tokom celog meča, a sve je bilo na ivici incidenta. 

Tokom većeg dela meča najboljeg igrača Dalasa čuvao je Lu Dort, a njih dvojica su ušli u klinč nakon jednog duela posle kojeg je košarkaš Oklahome završio na parketu. Dončić mu je pričao i počeo je verbalni sukob, a morali su da se umešaju sudija i nekoliko košarkaša koji su se našli u blizini.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Do trijumfa je Oklahomu ponovo vodio Šaj Gildžes-Aleksander, najbolji igrač tima i strelac čak 34 poena. Podršku su mu pružili Čet Holmgren i pomenuti sa Dort sa 18, odnosno 17 poena. Na drugoj strani terena neočekivano je najefikasniji bio Pi Džej Vašington sa 21. postignutim poenom, Dončić je dodao 18, a Kajri Irving podbacio i zaustavio se na samo devet poena.

Naredni meč Oklahoma i Dalas će igrati u četvrtak, rano ujutru, od 03:30 po srpskom vremenu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading